Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum am descoperit ca un somn placut poate incepe cu un simplu click?

Mersul cu udatul sau stropitul fetelor este un obicei de Pasti pastrat in Ardeal, prin care baietii si barbatii a doua zi de Pasti viziteaza fetele si doamnele pe care le stropesc cu parfum. Nu se stie cum si cand a aparut acest obicei, insa daca facem o paralela cu retelele sociale de astazi active si foarte populare pe internet, cred ca la baza, acest obicei a avut ca scop socializarea si reprezenta inca o modalitate de a intra in contact tinerii. Acum, incet acest obicei se stinge, din pacate tineretul are alte preocupari si socializeaza mai mult in mediul online. Noroc cu parintii mai in varsta care mai pastreaza acest obicei si il practica in fiecare an. De fiecare data cand merg acasa la parinti de Pasti, merg cu “udatul” impreuna cu 2-3 prieteni de varsta mea. Planul si itinerarul il stabilim impreuna sau telefonic in ziua de Pasti si de obicei a doua zi pornim in jur de ora 1 sa vizitam fetele de pe lista.

In mod traditional sarbatorile de Pasti se petrec in familie. Anul acesta am mers acasa de Pasti la parinti. Totul a fost perfect in afara de odihna mea. Probabil ca m-am dezobisnuit de patul de acasa si oboseala acumulata cu pregatirile de sarbatori si-a spus cuvantul. Am dormit foarte rau si nu m-am putut odihni cum trebuie, tot timpul cat am stat acasa. Mai rau de atat nu se putea, tocmai a doua zi de Pasti m-am trezit cu o durere de spate in zona lombara de abia ma mai puteam misca. Mai ales pe partea dreapta era un punct atat de dureros incat nici cu masaj si crema anti-reumatica nu a trecut toata ziua. Putin s-a ameliorat dar simteam tot timpul un junghi in zona lombara ce ma tinea intr-o pozitie dreapta si pe scaun si in pat. De durere nici nu puteam sa ma aplec sa ma incalt sau sa ma imbrac normal. N-am avut incotro si a trebuit sa renunt la traditionalul “udat al fetelor”, asa am ajuns chiar subiect de glume din partea prietenilor care se amuzau copios pe seama mea. Adevarul este ca n-am avut cum sa prevad dinainte ca dupa o noapte de somn zbuciumat o sa ma blochez la spate. Singura explicatie plauzibila pentru necazul meu era faptul ca patul si salteaua mai vechi in care dorm doar cand merg acasa, dar mai ales salteaua s-au deteriorat in timp. 

Saltea Emotion Sleep Confort
Cea mai necajita era mama care nu mai stia ce sa faca si cum sa faca sa ma simt mai bine. I-am explicat ca necazul mi se trage de la saltea si practic ar trebui inlocuita cu una de calitate mai buna care sa reziste in timp, chiar daca nu e folosita mai rar. Am luat-o pe mama de mana si am mers la laptop sa cautam pe internet o saltea noua, mai buna si mai confortabila. Am intrat direct in magazinul online Salterra pe cera-l cunosteam de mai bine de un an de zile si am cautat o oferta buna la saltele din spuma. Daca pornim de la premisa ca somnul este esential pentru sanatatea ta si ca un somn bun depinde intotdeauna de calitatea saltelei, ne aflam in magazinul potrivit. Practic daca investim intr-o saltea de calitate investim de fapt in propria sanatate, asta sustin din experienta. Am descoperit in magazinul online Salterra o saltea Emotion Sleep Confort 24 cm la o reducere substantiala de pret de -30%, ce merita cu prisosinta investitia. Inclusiv mama care-i reticenta la preturi a ramas surprinsa de pretul bun si a fost de acord cu noua achizitie. 

Cred ca am facut o alegere buna cu salteaua Emotion ce iti ofera o suprafata de dormit flexibila care distributie presiunea corpului punct cu punct. Este exclus ca dormind pe o saltea Emotion sa simti o bucla de arc ce se incapataneaza sa-ti intre in zona lombara sau intercostala in timpul somnului. In plus indiferent de postura adoptata in timpul somnului cei 8cm de Green Therm Memory Foam, material vascoelastic care se adapteaza la temperatura corpului iti vor oferi o sustinere perfecta pentru un somn sanatos si relaxant. Vei scapa de durerile de spate iar miscarile partenerului in timpul noptii nu te vor mai deranja. Ce argument mai puternic decat “vei scapa de durerile de spate” trebuie ca sa achizitionezi o saltea Emotion? Senzational la salteaua Emotion este faptul ca are mijloc dublu din spuma: este mai moale pe o parte si mai ferma pe cealalta. Nu trebuie decat sa o intorci si vei beneficia de un alt nivel de confort. Pretul excelent si faptul ca salteaua Emotion combina inteligent beneficiile spumei cu memorie de forma cu cele ale nanofibrei, cea mai fina fibra sintetica, iar rezultatul este o senzatie extraordinara de odihna in puf, te fac sa iti doresti sa dormi in fiecare noapte pe o saltea Emotion

Saltea bebe Latex Pikolin
Daca tot eram in magazinul online Salterra i-am aratat mamei categoria de articole pentru copii, tentante, cu preturi bune, mai ales la saltele pentru copii. Aici am gasit solutia unui cadou pentru mers cu plocon la cel mai tanar membru al familiei, pentru care somnul si odihna sunt extrem de importante, iar noi trebuie sa alegem produsele cele mai potrivite pentru somnul odihnitor al copilului. Alegand produsele pentru copii din magazinul online Salterra avem certitudinea ca oferim celor mai tineri membrii ai familiei un somn placut si lipsit de riscuri.

Saltea Dream Pikolin 
Intre timp am mai descoperit o saltea de ocazie cu o reducere de -40% in magazinul online Salterra. O saltea Dream Pikolin de 34 cm de 5 stele la o asemenea reducere reprezinta o ocazie unica ce nu trebuie ratata. Ce m-a surprins insa la saltea, pe langa pretul extraordinar, erau specificatiile tehnice. Salteaua este prevazuta cu un sistem de arc continuu NormActive Bloc Normablock, cu sistem de matlasare Optima cu spuma de mare densitate care contribuie la cresterea confortului. In plus, este tratata Sanifoam, prin care se elimina si se previne aparitia acarienilor, in combinatie cu Triple Barrera un tratament ce elimina si previene aparitia acarienilor, bacteriilor si ciupercilor. Salteaua este prevazuta cu 4 manere iar tesatura ce acopera salteaua este tratata Sanitized, ignifug. Mi se parea fantastic sa descopar o saltea de calitate la aproape jumatate de pret exact pe dimensiunile patului parintilor. Imi si imaginam cat o sa-mi multumeasca si ce fericiti vor fi daca o sa le fac surpriza, facandu-le cadou o saltea noua si confortabila. Desi era si mama langa mine, nu am pomenit nimic, am lasat-o sa citeasca toate caracteristicile saltelei Dream Pikolin urmarindu-i reactia si mimica fetei.

www.salterra.ro
Daca facem un exercitiu matematic, in care calculam ca o saltea are o durata de viata de aproximativ 10 ani si impartim pretul ei la zilele de somn odihnitor ce ni le ofera o saltea de calitate, cred ca este un pret mult mai bun decat ne asteptam la prima vedere. Chiar daca pentru moment, din cauza durerii de spate ,am ratat “mersul cu udatul”, cum spune o vorba din popor “in tot raul este si un bine” fara acest eveniment neplacut nu eram tentat nici eu si nici parintii mei sa schimbam o saltea veche cu una noua de calitate superioara. Cred ca nu mai este nevoie de un argument in plus pentru a intelege de ce recomand magazinul online Salterra, unde gasesti produse de calitate exceptionala ale celor mai bune branduri din Europa. Asa am descoperit ca un somn placut poate incepe cu un simplu click. 

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro