Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Bucura-te de soare, de plaja, de mare si de locurile nasterii miturilor antice prin Early Booking Viotop Travel

Un loc aparte in literatura universala este detinut de poemele homerile Iliada si Odiseea. Mitul, legenda si crampeie de istorie reala alcatuiesc cele doua poeme. Cea mai fascinanta si misterioasa este Odiseea in care ne sunt relatate peripetiile lui Ulise in drumul sau spre casa. Dupa asediul Troiei, Ulise porneste intr-o adevarata epopee descrisa de poetul orb Homer, in mare parte doar o legenda. Surprinzator este faptul ca niciunul dintre locurile unde a poposit Ulise nu poate fi identificat cu siguranta in teren. In schimb, cunoastem exact unde a inceput si unde s-a sfarsit calatoria si este interesant sa ghicesti care este itinerarul probabil urmat de Ulise. In mod cert, dupa asediul Troiei, Ulise a urmat un drum haotic inapoi spre casa, serpuind printre insulele grecesti. Chiar daca nu este posibil sa refaci drumul lui Ulise poti sa calci in locuri pline de mit, legenda si istorie, intr-o vacanta de vis prin intermediul agentiei de turism Viotop Travel. Secretul unui vacante memorabile este sa-ti faci rezervare din timp prin programul Early-Booking ca sa prinzi cele mai mari reduceri din sezon. O destinatie de vis, o locatie exotica sau o locatie istorica, indiferent ce alegem o sa avem garantia unui concediu perfect. 

Statiunea turistica Bodrum
O mica Odisee putem face fiecare dintre noi daca profitam de ofertele Early Booking prin Viotop Travel pentru Bodrum, Marmaris si Kos. Daca primele doua statiuni se afla pe tarmul mediteranean al Turciei relativ aproape una de alta, insula greceasca Kos este foarte apropiata de statiunea turca Bodrum oferindu-ne posibilitatea sa punem in practica visul de a avea propria noastra odisee moderna intr-o vacanta memorabila. Chiar daca nu avem ocazia sa ajungem ca sa vizitam ruinele vechiului oras Troia, in statiunea Bodrum putem sa ne satisfacem setea de cunoastere, istorie si legenda prin vizitarea ruinelor Mausoleului din Halicarnas, considerat una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Edificiul arhitectonic era faimos pentru frescele viu colorate si multimea statuilor cu care a fost decorat. Poarta Myndos este o constructie impresionanta ce a facut parte din fortificatiile si zidurile de aparare ale orasului antic din care au mai ramas pana astazi doar portile monumentale. Este impresionant sa vizitezi aceste locuri incarcate de istorie. Amfiteatrul antic din Bodrum este de asemenea un reper istoric foarte bine conservat ce merita vizitat. 

Oferta vacanta Bodrum prin Viotop Travel
Perioada medievala este reprezentata in Bodrum prin castelul Sfantul Petru, construit de ordinul cavalerilor ioaniti, in prezent muzeu. In incinta castelului, turnul francez ridicat de cavalerii templieri este de asemenea un reper spectaculos. Muzeul de arheologie subacvatica din Bodrum ce functioneaza intr-o aripa a castelului este spectaculos prin vestigiile si artefactele de mare valoare expuse. Dar cea mai mare atractie si pentru ce mergem de fapt in concediu este marea si plaja. Supranumita Saint-Tropez-ul Turciei, plaja Yalikavak este un loc relaxant, cu plaje si nisip fin, scaldate de apele cristaline ale Mediteranei. Daca doresti sa-ti petreci vacanta intr-un loc cu plaje superbe, nisip fin, ape de un albastru intens, intr-un loc incarcat de legenda si istorie, cu un simplu click poti achizitiona o vacanta de vis in Bodrum la jumatate de pret prin programul Early Booking oferit de agentia de turism Viotop Travel.

Statiunea Marmaris
Relativ aproape de Bodrum se afla statiunea Marmaris in care poti ajunge ieftin prin programul Early Booking oferit de Agentia de Turism Viotop Travel. Cel mai spectaculos edificiu arhitectural din statiune este Castelul Marmaris cu o istorie de peste 3 milenii. Castelul se pastreaza intr-o perfecta stare de conservare si ofera turistilor o panorama asupra orasului absolut magnifica la apusul soarelui. Caravanseraiul Sultanei Hafsa, mama celebrului Suleiman Magnificul, din Marmaris este un reper istoric construit intr-o splendida arhitectura otomana in care functioneaza magazine de suveniruri si un restaurant. 

Oferta concediu Marmaris prin Viotop Travel
Cea mai spectaculoasa plaja din statiunea Marmaris este plaja Icmeler, strajuita de palmieri si arbori de eucalipt, deosebit de curata, plaja ofera totul pentru pasionatii de sporturi nautice si o viata de noapte palpitanta. O atractie pentru orice turist este parcul acvatic Atlantis cel mai mare din statiunea Marmaris dotat cu tot ce vrei de la piscine, topogane cu apa, pana la terase, restaurante si zone de agrement. La fel de spectaculoase sunt excursiile cu barca in zonele din imprejurimi in care natura ti se arata in toata splendoarea. Cu tot entuziasmul recomand sa alegi o vacanta la mare prin programul Early Booking Marmaris oferit de Agentia de Turism Viotop Travel. Atentie, locurile sunt limitate! 

Rasarit de soare in Kos
Insula greceasca Kos, apropiata de litoralul turcesc, reprezinta un ingredient minune pentru un concediu de vis. Ca sa ajungi in Kos mai accesibil si mai ieftin este sa profiti de programul Early Booking prin agentia de turism Viotop Travel. O insula cu un relief spectaculos, locuita din cele mai vechi timpuri, invaluita in mit si legenda, ofera totul pentru un turist. Centrul istoric foarte bine pastrat al orasului Kos reprezinta un punct de reper fascinant pentru orice turist. Dintre toate constructiile putem remarca sanctuarul lui Asclepios foarte bine pastrat. Remarcabil este platanul lui Hippocrat, un arbore vechi de peste 500 de ani, ca o curiozitate este recunoscut drept cel mai vechi, mai inalt si mai gros platan din Europa. 

Oferta cazare Kos prin Viotop Travel
Castelul cavalerilor ioaniti este un punct de atractie pentru turisti. O fortificatie foarte bine pastrata, construita cu scopul de a asigura protectia pelerinilor in drumul lor spre locurile Sfinte. Muzeul arheologic din Kos cuprinde artefacte si vestigii din toata istoria milenara a insulei. Cele mai spectaculoase si frumoase sunt plajele cu nisip auriu din Kos. In Kos gasesti plaje cu nisip auriu sau negru stralucitor, cu apa de mica adancime sau mare adancime, ce pot satisface toate gusturile. Un concediu in Kos, cu familia sau cu prietenii, prin agentia de turism Viotop Travel este tot ce iti doresti.

www.viotoptravel.ro
Prin agentia de turism Viotop Travel, chiar daca nu o sa faci un itinerar in genul celui descris de Homer in Odiseea, poti la scara mai mica sa-ti faci propria Odisee la preturi foarte mici daca profiti de programul Early Booking. Viotop Travel prin programul Early Booking iti ofera cele mai frumoase destinatii de vacanta la cele mai mici preturi. Pe langa reducerile spectaculoase prin programele Early Booking, Viotop Travel ofera sejururi in tara si in exteriorul tarii, cazari la hoteluri din toata lumea cu confirmare imediata, pachete turistice tematice si pentru diverse evenimente, circuite cu autocar sau avion, croaziere, rezervari pentru bilete de avion low-cost si de linie, rezervari pentru bilete de autocar, asigurari medicale pentru turisti, dar si asistenta sau consiliere in alegerea destinatiei ideale oferite de o echipa de profesionisti in domeniu. In plus, te poti abona la newsletter ca sa primesti noutatile, ofertele si campaniile de reduceri Early Booking sau descarca aplicatia Viotop Travel din App Store sau G-play pentru telefoane mobile si tablete, prin intermediul careia esti la curent tot timpul cu cele mai noi destinatii turistice listate de Viotop Travel.

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro