Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara vine cu eco-mobilitate urbana Biciclop

Asemenea majoritatii dintre noi, dragostea pentru bicicleta si mersul pe doua roti am avut-o inca din copilarie, cand la sfarsitul clasei I, am primit cadou de la parinti o bicicleta. Prima mea bicicleta a fost un Pegas rosu pentru copii si ma astepta gata pregatita, la mine in camera, exact in prima zi de vacanta. Imi aduc aminte ce emotii si cat de bucuros am fost cand am vazut-o pentru prima data, efectiv mi-au dat lacrimile de fericire plangand cu sughituri incat parintii mei nu stiau ce sa mai faca cu mine ca sa ma linisteasca. Abia dupa cateva minute de plans, indemnat si de parinti am reusit sa pun pentru prima data mana pe bicicleta. Am acceptat fara sa ma impotrivesc propunerea parintilor de a merge impreuna in parcarea stadionului, unde era spatiu suficient pentru a invata sa merg pe bicicleta. Topaiam de fericire prin casa, abia m-au putut imbraca si incalta, nicicum nu puteam sta locului macar o secunda. Mi s-a parut o eternitate timpul facut pana in parcarea stadionului, aveam impresia ca parintii se misca prea lent pentru dorinta mea nestavilita de a invata sa merg pe bicicleta.

Bicicleta Koliken ATB Excellent barbati 24''
Inca mai am vii in minte amintirile si primele cazaturi cu bicicleta. Simt chiar si acum, dupa atatia ani, emotia ce ma coplesea, inima imi batea puternic, aveam impresia ca o sa-mi sara din piept. In sfarsit am ajuns intr-o loc al parcarii cu spatiu liber, am fost ajutat sa ma urc pe ea, tineam ghidonul foarte strans ca nu cumva sa-l scap din maini. Parca un pic era cam mare bicicleta si pozitia destul de incomoda pentru mine, dar n-am zis nimic ca nu cumva sa se razgandeasca ai mei parinti si sa ma lase fara bicicleta cea rosie. Eram pregatit sa pornesc in marea aventura, simteam ca tremur tot, abia asteptam sa primesc voie ca sa pedalez. Intr-un final aud din spate “Hai pedaleaza ca te tin!”. Ma proptesc cu ambele picioare in pedale dar acestea nu se miscau, totusi bicicleta impinsa de unul dintre parinti a inceput sa se miste usor. Imi era frica nu cumva sa cad de pe bicicleta, strangeam cat puteam de tare ghidonul si-l tineam cat puteam de drept. De frica si panicat ca nu se misca pedalele am inceput sa tip sa ca nu pot pedala. Se opreste bicicleta in loc si tata imi explica cum sa pedalez si cum sa misc picioarele, dupa care reluam activitatea. Intr-un final reusesc sa misc picioarele si sa pedalez, la inceput mai timid pe urma apasam tot mai tare. Era extraordinar sentimentul, traiam pentru prima data bucuria mersului pe bicicleta. Tot timpul eram atent si ma simteam in siguranta cu prezenta unui parinte in spatele meu. M-am dat cateva ture bune de parcare cu cate un parinte alergand dupa mine, pana am prins curaj si ma tineam destul de bine pe bicicleta. La un moment dat nu stiu cum s-a intamplat ca parintii m-au lasat singur, nu mai alergau in spatele meu ca sa ma tina de sezutul bicicletei. Nici nu stiu cand au renuntat, dar cand am sesizat ca sunt singur pe bicicleta m-am panicat, n-am mai putut sa virez deloc, m-am bagat cu roata din fata in bordura si am tras prima mea cazatura de pe bicicleta, lovindu-ma cumplit. Asa s-a terminat prima mea zi de mers pe bicicleta. In scurt timp am invatat destul de repede sa merg pe bicicleta si toata vacanta de vara mi-am petrecut-o cu bicicleta pe afara. Toamna tarziu cand vremea s-a stricat, n-am avut incotro si am lasat bicicleta in debara sa se odihneasca pana la primavara. 

Trotineta electrica Razor E300 pentru adulti
In fiecare primavara cum se facea vreme buna, urma o adevarata aventura cu pregatirea bicicletei, mai ales ca, in timpul comunismului nu aveai la dispozitie atatea magazine cu piese de schimb sau accesorii pentru biciclete. Nici macar biciclete nu gaseai pe piata, totul era rationalizat, inclusiv bicicletele erau pe lista. Astazi daca iubesti mersul pe bicicleta si ciclismul in general, ai la dispozitie un magazin online Biciclop, unde gasesti tot ce ai nevoie pentru pasiunea si bicicleta ta. Chiar daca nu ai o bicicleta, ea se afla la un click distanta in magazinul online Biciclop, unde gasesti o gama variata de biciclete la preturi pentru orice buzunar, de la biciclete pentru copii, biciclete de oras, la biciclete speciale, toate te asteapta la un click distanta. Ca sa te convingi trebuie doar sa pasesti cu incredere in lumea bicicletelor si accesoriilor pentru biciclete, din magazinul Biciclop.

Monociclu de oras
O data ce ai achizitionat bicicleta visurilor tale din magazinul Biciclop, acesta iti pune la dispozitie o gama variata de accesorii sau componente de schimb pentru biciclete. O data intrat in universul bicicletelor Biciclop iti poti satisface pofta de miscare si plimbare in aer liber, intr-un mod simplu si confortabil comandand online orice ai nevoie pentru pasiunea ta. De acum incolo intretinerea bicicletei este mult mai simpla si accesibila fata de cum era acum cativa ani. Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca, bicicletele de la Biciclop sunt accesibile tuturor, sunt comode si usor de intretinut. In plus, pentru ele nu ai nevoie de costume din licra sau agatatori de pantaloni, dar nici de mecanici specializati in intretinerea si depanarea bicicletelor, nici de alte accesorii sofisticate pentru performerii in ciclism. Pur si simplu intri cu incredere in magazinul online Biciclop, iti alegi modelul preferat de bicicleta care se intretine la fel de usor cum este pedalatul, apoi nu-ti mai ramane decat sa urci in saua bicicletei si sa descoperi placerea de a te plimba.

Bicicleta Gazelle Tandem
De la prima mea bicicleta am schimbat mai multe modele, iar acum in prag de primavara, sunt din nou in cautarea unui model de bicicleta care sa-mi ofere placerea sa o pedalez zi de zi. Am descoperit in magazinul online Biciclop un model de bicicleta Koliken ATB Excellent barbati 24'' de care m-am indragostit si trebuie sa o am. Bicicleta Koliken, pe care am pus ochii, pe langa specificatiile tehnice deosebite, ofera 18 viteze si confortul unei plimbari perfecte in oras, iar pretul mic este destul de convingator. Chiar intentionez ca in zilele insorite sa renunt la masina pentru a ma bucura mai mult de mersul pe bicicleta.

Koliken rulota cu husa

Pe langa bicicleta, imi face cu ochiul o trotineta electrica Razor E300 pentru adulti. Au trecut ani buni de cand nu m-am mai urcat pe o trotineta, iar una electrica este o achizitie extraordinara. Trotineta Razor este una din cele mai rapide trotinete, putand ajunge la 24 km/ora propulsata de un motor electric cu o putere de 250W. In plus, este suficient doar sa invarti maneta de acceleratie ca sa simti emotia puterii electrice si placerea datului pe trotineta la orice varsta. 

www.biciclop.eu
Din categoria biciclete speciale de curiozitate as incerca un monociclu de oras. Inca din copilarie admiram in spectacolele de circ abilitatea acrobatilor de a face acrobatii pe monociclu. Cea mai simpatica plimbare cu bicicleta este una in tandem. Destul de populare in Olanda, acum poti achizitiona o bicicleta Gazelle tandem, simplu si usor, din magazinul online Biciclop. Dar cireasa de pe tort in materie de biciclete este posibilitatea de a atasa de bicicleta o rulota cu husa Koliken. Asta intra-adevar este cel mai haios mod de a te plimba cu bicicleta, iar pretul unei rulote este accesibil pentru orice buzunar. Daca vrei sa iti satisfaci curiozitatea cu privire la instrumentele inovatoare de eco-transport, trebuie doar sa faci un tur virtual al magazinului online Biciclop.

Oricand, oriunde si oricum, magazinul online Biciclop iti ofera eco-mobilitatea urbana doar cu un simplu click.

4 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro