Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca as putea calatori in anul 1814, as lua cu mine un aparat foto, un laptop, o multifunctionala si un generator electric

Oamenii au fost fascinati intotdeauna de calatoriile in timp, ori in trecut, ori in viitor, sau in universuri paralele. Este interesant sa aflam, daca fiecare dintre noi ar avea posibilitatea sa calatoreasca in timp ce obiecte ar lua cu ei in calatorie. Niciodata nu m-am gandit, oare eu ce as lua cu mine, daca m-as intoarce in anul 1814, exact cu 200 de ani in urma, in localitatea mea natala. Daca stau sa analizez la rece, cred ca as lua cu mine, in primul rand, un aparat foto cu care sa imortalizez cat mai multe aspecte ale vietii cotidiene din Alba Iulia anului 1814. Ma gandesc sa iau cu mine si o imprimanta multifunctionala si cateva topuri de hartie foto, pe care sa imprim imaginile si portretele, ca mai apoi sa le ofer cadou oamenilor, lasandu-le o amintire si un crampei de istorie. Un laptop nu ar trebui sa lipseasca din bagaj, mai ales ca poti stoca pe el atat de multa informatie, vei putea arata oamenilor cum si pana la ce nivel a evoluat tehnologia in anul de gratie 2014. Nelipsit, ar trebui sa fie un generator electric pentru a putea folosi cat mai mult timp aparatele electronice cu care te-ai echipat pana acum.

BenQ aparat foto digital DC E1020 10Mp
Intr-o calatorie ipotetica in timp, ajuns in Alba Iulia anului 1814, as fi incantat sa respir in primul rand cel mai curat aer, as fi fascinat de oamenii si arhitectura locului. M-as afla la 100 de ani distanta de cand s-a pus piatra de temelie a cetatii Vauban, Alba Carolina, as pasi pe stradutele inguste ale localitatii, cu aparatul foto in mana si nu m-as putea opri din pozat. Probabil as parea un nebun care umbla cu ceva in mana prin fata localnicilor. Cu siguranta localnicii s-ar speria si s-ar apropia timid de BenQ aparat foto digital DC E1020 10Mp cu care surprind cele mai bune instantanee si imagini cat e ziua de lunga. Un aparat foto cu care poti transforma cele mai banale fotografii in adevarate tablouri. Cred ca toti ar fi fascinati de claritatea perfecta a fotografiilor, sau toti s-ar speria ca le prind imaginea intr-un aparat ciudat si nemaivazut. Specificatiile tehnice uimitoare ale aparatului nu vor fi intelese niciodata de localnicii din Alba Iulia anului 1814. Dar pentru noi, care traim in prezent, sunt cu adevarat spectaculoase la un pret mai mic decat o floare la ghiveci. Cel mai bun raport calitate/pret la un aparat foto il gasesti intotdeauna in magazinul online ABD Computer.

Dell Precision M6500 - i5-M520, 4GB DDR3, 500GB HDD Sata, RW, Quadro FX 2800M 1Gb, 17,3 inch, Win 7 Pro COA
Daca scapi liber si nevatamat dupa o sedinta foto in Alba Iulia anului 1814, ajungi sa transferi pozele pe laptopul Dell Precision M6500 - i5-M520, 4GB DDR3, 500GB HDD Sata, RW, Quadro FX 2800M 1Gb, 17,3 inch, Win 7 Pro COA, sa le aranjezi putin cu un editor foto si sa le pregatesti pentru imprimare. Chiar daca aceasta activitate o faci intr-un loc mai retras, cu certitudine cei care vor vedea laptopul pentru prima data, ar ramane socati de aratarea care modifica imaginile cu fetele oamenilor. Ar fi inutil sa le explici toate carcateristicile si specificatiile tehnice ale laptopului, mai degraba ar trebui sa il ascunzi de ei ca sa nu ti-l distruga, considerandu-l o unealta a diavolului. Totusi pentru noi, specificatiile tehnice intrunesc toate standardele actuale si pot satisface chiar si cele mai pretentioase persoane. Cu toate ca este un laptop second hand, pretul lui il face accesibil oricarui buzunar. Autonomia mare de functionare il recomanda chiar si pentru o calatorie in timp, iar oferta de la ABD Computer il transforma in cel mai practic si indragit martisor ce-l poti oferi cuiva la inceput de primavara.

Multifunctionala HP Color 4730MPF
Dupa ce am terminat de editat si pregatit fotografiile pentru imprimare, bag in functiune imprimanta Multifunctionala HP Color 4730MPF, o adevarata bijuterie tehnologica. Chiar daca intr-un oras al anului 1814, o multifunctionala HP o vei folosi doar la cateva actiuni ca imprimare, printare sau copiere, pentru imagini sau text, intr-un birou modern acest tip de multifunctionala este o investitie care-si scoate banii din prima luna de utilizare. Cred ca localnicii ar ramane surprinsi spre exemplu cat de repede poti scana si printa o carte de invataturi sau rugaciuni de-a lor, sau cu siguranta s-ar speria de claritatea imaginilor printate ori copiate color. Oricum privim lucrurile, specificatiile tehnice ale multifunctionalei HP Color o recomanda ca nelipsita din orice birou de firma care desfasoara o activitate dinamica. Trebuie sa ai grija de ea si sa o pazesti ca pe ochii din cap in calatoria in timp, dar in schimb o poti recomanda cu incredere antreprenorilor de azi, care-si bazeaza afacerea pe tehnologie performanta. Sa nu uitam atu-ul multifunctionalei HP, pe langa specificatiile tehnice de exceptie, este pretul minuscul la care o gasesti in magazinul online ABD Computer.

Monitor NEC EA241WM-BK, 1920x1200, Panel TN, DVI, VGA
Urmeaza partea cea mai hazlie, momentul in care inmanezi pozele celor pe care i-ai surprins in fotografii. Ar fi interesant sa surprinzi reactia lor cand isi vor tine in mana fotografia cu propiul chip sau casa in care locuiesc. Este greu de imaginat un asemenea moment unic in care pui fata in fata, un om crescut cu tehnologia medievala cu performanta tehnologiei moderne. Impactul este surprinzator si ar merita imortalizat in mii si mii de alte poze sau instantanee. Poate ca socul ar fi greu de suportat si rautatea oamenilor ar iesi la iveala cu urmari nedorite, atat asupra ta cat si a aparatelor cu care ti-ai inceput calatoria. La fel cum se poate intampla sa fie privita tehnologia cu simpatie si uimire. Poate oamenii ar fi curiosi ca sa invete sa le foloseasca, poate te-ar considera un zeu printre pamanteni si ti-ar aduce ofrande, omagii sau rugaciuni. Nu se stie niciodata cum reactioneaza o comunitate de oameni in fata realizarilor tehnologice. In schimb se stie cum reactioneaza oamenii in fata preturilor mici, iar ABD Computer, la inceput de primavara 2014, a redus preturile asa de mult, incat daca ipotetic ar veni cineva din anul 2214, intr-o calatorie in timp, ar achizitiona totul instant.

Program de afiliere ABD Computer
O perioada scurta de timp, daca te-ai putea intoarce in anul 1814, ar fi o experienta de viata de neuitat, te-ai reintoarce apoi in zilele noastre, datorita aparatelor electronice care te-au insotit, cu o fascinanta istorie ilustrata si stocata pe device-uri fenomenale pe care le apreciem doar atunci cand ne lipsesc. Totusi ABD Computer are grija sa nu ne lipseasca nimic si ne ofera la cele mai mici preturi laptopuri second hand, calculatoare second hand, monitoare second hand, cu alte cuvinte All Birotic Devices second hand. Toate produsele comercializate de ABD Computer provin din leasing IT, iar calitatea produselor, atat tehnica cat si fizica, este exceptionala. Chiar daca este ipotetic ca sa facem o calatorie in timp si cine stie daca o sa fie vreodata posibila o astfel de calatorie, in mod cert ABD Computer este la un click distanta cu produse de calitate la preturi minimale si te asteapta in fiecare zi cu cele mai tari oferte de pe piata. 

ABD Computer
In plus ABD Computer ofera clientilor un concurs cu titlul generic “Surprinde-o cu un martisor sexy! - ABD Computer”, ce se desfasoara toata luna martie. Nici proprietarii de situri sau bloguri nu au fost uitati de ABD Coputer carora le pune la dispozitie discounturi substantiale in programele de afiliere. Urmareste si nu rata cele mai bune oferte la electronice si electrocasnice alfate in derulare toata primavara in magazinul online ABD Computer.

4 comentarii:

  1. Și curent electric? De ce ai lua in bagajul tau asa ceva daca s-ar dovedi inutile in acel an?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citeai cu atentie titlul ultimul lucru este un generator electric, ca sa nu fie tocmai inutile lucrurile in acel an :)

      Ștergere
  2. eu nu m-as mai intoarce la poluarea zilelor noastre si stresul cotidian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai sincer nici eu nu m-as intoarce dar e cu doua taisuri chiar ne-am obisnuit cu tehnologia si fara cred ca o luam razna :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro