Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum mi-am infrant eu teama de cabinetul stomatologic

Oare de ce avem o teama asa mare de dentist? Oare cum putem sa ne infrangem teama de dentist, simplu si usor? Sunt doar cateva intrebari care isi gasesc raspuns daca dorim si ne preocupa sanatatea noastra dentara. In copilarie, din inconstienta sau din lipsa de cunostinte nu acordam o mare atentie danturii. In cel mai fericit caz avem noroc de parinti responsabili, care ne duc regulat la un control stomatologic, dar unii dintre noi, nu avem asa un mare noroc. Dar de cele mai multe ori parintii sunt ignoranti cu problemele dentare ale copilului, pana cand problemele devin grave si obligat fortat trebuie sa mergi la dentist pentru ca altfel nu mai poti trai cu durerea de dinti. Durerea de dinti este una dintre cele mai crunte dureri de care poti suferi, ar trebui sa fii masochist rau de tot ca sa nu-ti doresti sa scapi de durere cat mai repede. Din cauza durerii de dinti, asociem durerea in general cu medicul stomatolog, desi doar in cazuri speciale in timpul tratamentului dentar te doare mai tare, dar de cele mai multe ori durerea este suportabila. 

Ivory Clinica Dentifx cea mai noua clinica stomatologica
Personal aveam o teama de dentist ca o reminiscenta a faptului ca in copilarie am avut probleme cu dintii de lapte care nu au cazut toti in mod normal si unii au trebuit extrasi intr-un cabinet stomatologic. Acum nu putem compara echipamentele de ultima generatie a unui cabinet stomatologic privat cum este Ivory Clinica Dentfix cu dotarea unui cabinet stomatologic de acum 30 de ani, din timpul comunismului. Este o diferenta ca de la cer la pamant, totusi mi-a ramas pentru multa vreme in minte imaginea acelui cabinet stomatologic de pe vremuri, cand intr-o iarna am suferit doua extractii fara niciun anestezic pentru ca nu aveau in dotare asa ceva. Asa mi-a ramas adanc in minte atat durerea cat si imaginea dezolanta a echipamentelor stomatologice, astfel am evitat dentistul pana in anii facultatii, si rau am facut. 

Tehnologie de ultima generatie
In facultate beneficiind de gratuitate la o clinica mi-am luat inima-n dinti si mers la un control de rutina, in urma caruia stomatologul mi-a descoperit doua carii micute in molari. Experienta tratarii celor doua carii a fost mult mai suportabila. Cabinetul stomatologic arata mai bine iar medicul a executat lucrarile fara sa simt vreo durere. Am ramas efectiv surprins de lipsa durerii, nu mai intelegeam de ce mi-a fost atat de frica pana atunci? Singura explicatie am gasit-o doar in amintirile copilariei care m-au urmarit pana in viata adulta. Dupa experienta blanda, fara durere, din timpul facultatii am constientizat cat de importanta este igiena bucala, dar si controlul stomatologic regulat, cel putin o data pe an. Un control stomatologic regulat, prin depistarea preventiva a problemelor dentare, te scapa de durere. Preventia ar trebui sa ne intre in obicei pentru a scapa de posibile probleme cu dantura. O spun din proprie experienta ca merita sa faci regulat cate un control la stomatolog, in felul acesta am evitat alte carii sau dinti plombati. In plus este bine sa faci cate un detartaj profesional si o albire profesionala a dintilor, 

Ivory Dentfix garantia calitatii
Spectaculoasa in stomatologie este evolutia tehnologica, evidenta de la an la an. Acum se folosesc metode noi in tratarea diferitelor probleme dentare, apar noi medicamente si analgezice care iti alina durerea de dinti cat ai zice “peste”, apar noi materiale folosite in implant dentar si protezare. In prezent orice tratament dentar, inclusiv o interventie chirurgicala se face fara durere, totul este suportabil si se vindeca repede. Daca mai ai retineri si teama care te tine departe de cabinetul stomatologic, poti sa treci peste ea simplu si usor. Mizeaza pe curiozitate si fa o vizita la clinica Ivory Dentfix pentru un consult de rutina, ca sa te convingi ca nu ai probleme cu dantura. Calcandu-i pragul te vei convinge cat de dotata este din punct de vedere tehnologic si cat de calificat este personalul clinicii. Sunt sigur ca amabilitatea personalului clinicii impreuna cu dotarile de ultima generatie o sa-ti alunge teama de stomatolog repede, si te vei convinge ca mersul la dentist este o activitate chiar placuta. In plus clinica Ivory este cea mai noua clinica stomatologica din zona Floreasca-Barbu Vacarescu. 

Fa-ti o programare simplu si usor
Ivory Dentfix cea mai noua clinica stomatologica ofera servicii stomatologice pentru orice specialitate de la implanturi dentare, paradontologie, ortodontie, chirurgie, endodontie, terapia cariilor dentare, stomatologie pediatrica la cosmetica dentara. Avantajele clinicii Ivory Dentfix sunt: lumina identic naturala zi si noapte, apa osmozata si sterilizata in toata instalatia, ecrane tv unde poti viziona ce-ti pofteste inimioara cat timp iti sunt executate lucrari, aer proaspat filtrat si sterilizat, radiatii minime. Cel mai important ajantaj este tehnologia si instrumentarul de ultima generatie, fabricat in Elvetia. Profesionalismul stomatologilor de la clinica Ivory Dentfix, tehnologia si echipamentele de ultima generatie, conditiile exceptionale de munca ofera oricarui pacient care trece pragul clinicii garantia lucrarilor efectuate la cel mai bun raport calitate/pret existent pe piata. Recomand sa treci peste frica de dentist si sa faci de curiozitate un control stomatologic de rutina in cea mai noua clinica stomatologica. Sau daca stii ca ai probleme dentare de rezolvat, poti apela cu incredere la serviciile echipei de stomatologi din Clinica Ivory Dentfix. Alege sa-ti faci, fara teama, o programare telefonic sau direct de pe situl clinicii Ivory Dentfix, ca sa-ti rezolvi rapid toate problemele si sa-ti recapeti zambetul larg, fara teama sau alte retineri. Personal am scapat de frica apeland la curiozitate, acum merg la Ivory Dentfix cea mai noua clinica stomatologica fara niciun pic de frica, in schimb sunt fascinat intotdeauna de tehnologia de ultima generatie ce se gaseste in clinica. 

3 comentarii:

  1. Si pentru mine este foarte important cum arata o stomatologie. Daca e vechi, cu scaune rupte, parca totul te doare si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar este importanta dotarea tehnica si cu personal specializat intr-o clinica de stomatologie.

      Ștergere
    2. Aiurea total! Pe langa faptul ca perosanele si calificarea lor conteaza,nu neaparat ...

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro