Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Compensatori lenticulari

Compensatorii lenticulari sunt folositi pentru reducerea sau eliminarea tensiunilor din sistemele de conducte, micsorarea reactiunilor in punctele de fixare si pentru atenuarea vibratiilor excesive. Compensatorii lenticulari sunt realizati in numeroase tipuri constructive in functie de felul deplasarilor pe care acestia le pot prelua.

In uzinele constructoare de masini din tara si strainatate se realizeaza curent compensatori lenticulari axiali, compensatori lenticulari laterali, compensatori lenticulari unghiulari, precum si o gama de compensatori lenticulari universali, fiecare preluand cu prioritate deplasarile conform denumirii constructive a compensatorului.

Specificarea tuturor informatiilor privind fluidul, presiunea si temperatura maxima admisibila de lucru, marimea si directia deplasarilor, gradul de pretensionare, limita eventuala a fortei de deformare a compensatorului, numarul de cicluri de functionare estimat ca si materialul de constructie necesar se fac de catre proiectantul instalatiei de proces.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro