Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alearga in sala de sport, nu dupa sala de sport

Avansul tehnologic si informatic au facut din omul modern un sedentar cronic. Din pacate facem din ce in ce mai putina miscare, aproape am eliminat in totalitate sportul din rutina noastra zilnica. Prea putin mai mergem pe jos, preferam sa ne asezam in masina ca sa mergem pana la magazinul din colt pentru o paine, preferam sa folosim liftul ca sa urcam pana si un etaj, preferam sa folosim scarile rulante in mall-uri sau cand coboram sau urcam dintr-o statie de metrou. Suntem de-a dreptul cea mai sedentara generatie de la aparitia omului pe Pamant. In loc sa ne faca bine tehnologia ne face mai mult rau din punct de vedere fizic. Din cauza sedentarisumului suntem predispusi la obezitate, diferite afectiuni ale inimii si a sistemului circulator, apoi artrita a devenit boala secolului XXI de care sufera cea mai mare parte a populatiei globului. Nici romanii nu fac exceptie de la regula, sedentarismul, obezitatea si bolile de inima sunt tot mai frecvente. Aceasta situatia ar trebui teoretic sa traga un semnal de alarma si sa ne schimbam stilul de viata radical, sa ne indreptam spre sport si miscare. Sa adoptam un stil de alimentatie mai sanatos in combinatie cu multa miscare si sport.

Programul 7card
Este drept ca pentru a practica orice sport sau a face miscare ai nevoie de multa motivare. Este mult mai simplu si usor, dupa un program de munca la birou, sa te tolanesti intr-un fotoliu comod sau direct in pat pentru a naviga pe internet, a te juca jocurile preferate sau pur si simplu a viziona programele favorite la televizor. Corporatistii care isi desfasoara activitatea in birou sunt cei mai predispusi la sedentarism, iar stresul zilnic isi lasa adanc amprenta in eficienta si randamentul la locul de munca. Din proprie experienta, recunosc ca de multe ori din cauza oboselii sau a timpului am renuntat zile la rand sa mai merg sa fac miscare sau sa merg la sala de sport. Este dificil daca nu ai o sala in apropiere de locuinta cu un program cu care sa te poti coordona cand inca mai chef de miscare, altfel dupa ce esti frant de oboseala, fara chef si vezi doar patul, in cazul acesta chiar duci o lupta cu morile de vant. Mai rau este ca platesti un abonament pentru o luna si nu reusesti sa-l utilizezi pe tot. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu intotdeauna ai chef de miscare fizica, poate simti nevoia de o relaxare la SPA sau sa mergi la bazin, dar pentru toate acestea ai nevoie de un alt abonament sau ai alternativa de a pliti o singura sedinta destul de scump.

Flexibilitate, varietate, reduceri cu 7card
De curand o echipa intuitiva a pus in aplicare un sistem inovativ denumit generic 7card. De fapt este cel mai tare card cu beneficii in miscare. Sistemul 7card are cel putin trei caracteristici extraordinare, care stau la temelia sistemului: flexibilitate, varietate si reducerile. In orice ordine le analizam caracteristicile sistemului sunt la fel de importante in ecuatia miscarii. Cand spunem ca 7card este un sistem flexibil ne gandim ca prin intermediul cardului avem acces la peste 30 de sali de sport si fitness, astfel incat nu mai depindem de programul salilor sau de distanta la care ne aflam fata de ele, putem merge la cea mai apropiata cu programul cel mai bun pentru noi. Este interesant sistemul 7card pentru ca iti ofera accesul la peste 30 de sali partenere cu un singur abonament. In plus poti cere un antrenor personal care sa te insoteasca la care sala preferi sa mergi.

Prin varietatea oferita de sistemul 7Card se intelege ca poti face fitness, forta, inota, dansa, alerga, juca tenis sau fotbal, ori poti incerca orice activitate fizica doresti toate intr-un singur abonament. Daca vrei sa ai acces la toate sporturile si salile care sa-ti ofere asta cere un 7card. Reducerile pe care le primesti cu 7card sunt importante mai ales la serviciile oferite de partenerii afiliati 7card, care sunt conexe sportului si miscarii. Reduceri substantiale ai la toti partenerii afiliati 7card pentru diferite cursuri, SPA, sau sporturi extreme care nu sunt deloc de ignorat. Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca programul 7card este exceptional pentru oricine, indiferent de preferinte gasesti servicii incluse in pretul abonamentului la parteneri sau reduceri substantiale la partenerii afiliati.

www.7card.ro
Chiar daca momentan programul 7card este doar pentru Bucuresti, in curand sper sa se extinda in toate orasele mari ale tarii, ca sa beneficieze de el cat mai multa lume. Serviciile 7card sunt accesibile doar pentru angajatii companiilor, dar sper ca in viitor aceste servicii sa fie accesibile si persoanelor fizice pentru ca sunt extrem de atractive pentru oricine. Recomand programul 7card ca fiind cel mai complet si ieftin program dedicat sportului si miscarii care functioneaza in Romania. Ia-ti un 7card si bucura-te de toate facilitatile pe care ti le ofera si de multa miscare.

4 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro