Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Asortat cu primavara de la Asortie

Creierul uman este cel mai complex organ din universul cunoscut. De multe ori iti trec prin minte fel si fel de ganduri sau scenarii, care mai de care mai futuristice, cum ar fi spre exemplu reactia omeneasca fireasca cand gasesti o pereche de pantofi care-ti plac ca model, insa producatorii le-au trantit o culoare de nu ai cu ce sa-i asortezi din toata garderoba. In asemenea situatie, din frustrare sau neputinta, iti vin in minte idei ciudate si stranii prin care iti doresti daca ai putea sa interzici respectiva culoare pentru totdeauna. Din ambitie esti in stare sa impui un embargou personal prin care sa nu mai achizitionezi niciodata un produs al brandului care te-a dezamagit. Din proprie experienta am invatat ca de obicei cand vezi pe piata un produs sofisticat al unui brand de renume in culori stridente, de cele mai multe ori total antifunctional, nu trebuie sa te sperii ca au luat-o razna cu totii sau ca tu te-ai demodat intr-atat de mult incat sa faci fel si fel de scenarii futuristice. Trebuie sa accepti situatia ca una normala prin care anumite branduri scot pe piata produse spectaculoase si antifunctionale doar ca sa atraga atentia, din ratiuni publicitare asupra produsului si implicit a brandului.

Pantofi Gitanos
De cele mai multe ori cand vorbim de incaltaminte sunt magazine care se adreseaza cu precadere anumitor gusturi si se aprovizioneaza cu incaltaminte intr-un anumit stil. Trebuie doar sa cauti amprenta modelului de incaltaminte care-i pe gustul tau, la fel poti identifica magazinul preferat. In materie de incaltaminte magazinul meu preferat este Asortie, magazin online de incaltaminte si accesorii. Daca pasesti virtual pragul magazinului online Asortie vei intelege pe loc de ce a devenit preferatul meu. Asortie este un magazin care tine pasul cu tendintele modei exprimate prin genurile elegant, office, sport si comod ale celor mai cunoscute branduri din Romania sau strainatate. Indiferent de sezon, cand sunt in cautare de incaltaminte pasesc cu incredere in magazinul online Asortie in care cu siguranta voi gasi o pereche de pantofi exact pe gustul meu. M-am obisnuit cu Asortie asa de mult incat de multe ori am impresia ca echipa care se afla in spatele magazinului imi cunoaste toata garderoba si imi expune in fata ochilor incaltamintea pe care o pot asorta cu orice tinuta din garderoba.
Promotii speciale Asortie

De curand am pasit pragul magazinului online Asortie cu intentia de a gasi o pereche de pantofi cu care sa intampin asortat primavara. Nici nu stiu cum mi-au aparut in fata o pereche de pantofi extraordinari, de culoarea nisipului. De cum am descoperit modelul de pantofi Gitanos am stiut ca fac alegerea perfecta. Modelul de pantofi Gitanos este cu siret, din piele naturala atat la interior cat si la exterior. In primul rand aleg un pantof pentru comoditate, confortul oferit la mers si o nuanta de culoare care se asorteaza cu tinutele preferate. Sunt convins ca pantofii Gitanos sunt de calitate, cu talpa lipita si dublu cusuta, care le ofera impermeabilitate in zilele ploioase de primavara dar si o durata mare de folosinta in timp. Cu siguranta doar daca te plictisesti de pantofii Gitanos ii vei schimba, altfel te vor tine o viata.

Pantofi sport Bontimes

Vremea buna de afara si zilele tot mai lungi de primavara, te indeamna sa iesi mai mult in natura, sa petreci timp facand sport sau doar miscare ca sa te mentii in conditie fizica buna sau doar pentru sanatate. Adept al miscarii in natura si a drumetiilor de orice fel, imi place sa imbrac tinute sport de fiecare data cand ies chiar si la o mica plimbare in parc. Tinutele sport sunt foarte comode si confortabile iar cand ai chef de miscare trebuie sa incalti o pereche de pantofi sport comozi si usori. Am gasit in magazinul Asortie o pereche de pantofi sport din piele de culoare alba de care m-am indragostit. Forma adidasilor mi se pare perfecta pentru orice iesire in natura sau o plimbare in parc. Aspectul si modelul adidasilor ii fac comozi, usori, practici si confortabili la mers. In schimb culoarea alba o poti asorta perfect cu orice tinuta sport doresti sa imbraci. 

www.asortie.ro
Brandul Asortie tine pasul cu tine in cinci locatii in Ploiesti sau online. Recomand sa te abonezi la newsletterul Asortie sau sa urmaresti pagina de facebook dedicata brandului pentru a afla cele mai noi colectii si produse listate, campaniile de reduceri si promotii, dar si cele mai noi tendinte in moda, concursuri si lifestyle. Tine pasul cu Asortie si asorteaza-te cu primavara.

2 comentarii:

  1. mie mi frica sa cumpar pantof online, desi de multe ori arata foarte fain. tie iti vin tot timpul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca verifici marimile si alegi cum trebuie nu ar trebui sa ai emotii deloc :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro