Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum poti aduce in casa primavara de afara cu ArtDecoZone

O locuinta personala este visul oricarui om de pe planeta. Anul trecut, satul de locuitul prin chirii costisitoare, am strans ceva bani si cu cateva imprumuturi de la cunostinte am reusit sa achizitionez o garsoniera in Vitan. Garsoniera am gasit-o la un pret bun, dar arata destul de jalnic in interior si necesita o renovare inainte ca sa te poti muta in ea. Incapatanat cum sunt, am decis sa o renovez in regim propriu sa mai fac economii la bugetul mic in care trebuia sa ma incadrez. Am mizat pe teoria conform careia “romanul este bun si se pricepe la toate” si m-am apucat cu entuziasm sa-mi pun planul in aplicare. Am facut pentru inceput cateva achizitii printre care am luat trafalet, pensule, cea mai ieftina vopsea lavabila pentru zugravit si o baterie noua pentru baie. Cu toate pregatite mi-am luat rolul de mare mester in serios si m-am pus pe treaba. Dupa orele de munca, in prima zi de renovari, m-am apucat sa schimb bateria de la cada. Am oprit apa, apoi cu un patent m-am chinuit mai bine de o ora sa desfac bateria veche si n-am reusit. Dupa lupte seculare am constatat ca aveam nevoie de o cheie franceza. Cu nervii intinsi la maxim, am renuntat pentru moment la baterie pana a doua zi cand dupa serviciu am dat o fuga la un magazin de scule de unde am luat o cheie franceza. Echipat cum se cuvine, am reluat activitatea, reusind sa demontez bateria veche. Am montat bateria noua si i-am facut o proba. Cand am dat drumul la apa, aceasta cu nesimtire curgea pe langa filet si la robinetul de apa rece si la cel de apa calda. Am crezut initial ca mi-au dat o baterie defecta cei de la magazin, noroc ca era tarziu si nu mai aveam unde sa ma duc inapoi cu bateria si sa fac scandal. Nu-mi venea sa cred ca m-am chinut atata timp sa schimb bateria si apa curgea pe langa filet, oricat de tare am strans piulitele. Incapatanat din fire, nu ma puteam da batut. Asa ca m-am apucat sa caut pe forumuri cum se monteaza o baterie la baie. Spre surpriza mea am descoperit ca nu am pus calti pe filet in momentul montajului. A doua zi dupa munca, am poposit la un magazin de instalatii de de unde am luat calti si mi-am reluat rolul de mare mester. Am desfacut si repus bateria la baie cu calti cu tot, pana am reusit sa o montez cum trebuie, perfect etans. Dupa trei zile am putut savura prima victorie in lupta personala cu renovarea. 

Decoratiuni si amenajari interioare
A patra zi dupa serviciu, ajung la garsoniera, ma imbrac in hainele de zugrav, imi iau in serios rolul si ma pregatesc de zugravit. Pun cele trei pensule in ordine, dupa marime, deschid lavabila, o amestec bine, ma pozitionez in fata peretelui, ochesc mijlocul lui la nivelul meu privirii, bag trafaletul in lavabila, il scot si rapid cu el pe perete, incep sa-l rulez in sus si in jos, exact cum am vazut in reclamele la vopsele. In mod surprinzator nu mi-a reusit miscarea cu vopsitul peretelui, o mare parte din lavabila de pe trafalet a curs pe jos, iar de pe perete asa de frumos se scurgea lavabila de nu-ti venea a crede. Am sesizat ca ceva nu fac bine dupa primul atac al peretelui, nu era ca in reclama, prin urmare abandonez pentru moment rolul de zugrav si ma apuc de studiat cum se zugraveste de pe internet. Asa descopar ca din arsenalul de unelte imi lipseste un gratar de trafalet. A doua zi, dupa serviciu, cumpar un gratar de trafalet, apoi reiau asediul peretelui de unde l-am lasat cu o zi inainte. Bag trafaletul in lavabila, il rulez apoi pe gratar, pe urma repede cu el pe perete. Mi-a reusit miscarea, eram pe punctul de a savura victoria, cand ce sa vezi? Cum rulam trafaletul pe perete, in sus si in jos, la un moment dat se desprinde zugraveala veche si se lipeste de trafalet. Socat, privesc descumpanit cand la perete cand la trafaletul din mana. In fata mea aveam cativa centimetrii patrati descoperiti de vedeam placa de beton. Nu puteam intelege cum de s-a desprins asa usor vechea zugraveala, descumpanit ma apuc din nou de studiu cum se zugraveste, cum se aplica lavabila si ce tratamente se aplica pe perete. Incet dar sigur am inceput sa-mi dau seama ca situatia ma depaseste cu desavarsire. N-am avut incotro, din lipsa de buget si materiale, am decis sa dau rapid doar un strat de lavabila subtire ca sa acopar zugraveala veche si sa caut o solutie mai buna pentru renovare. Dupa trei saptamani de munca asidua, numai dupa orele de program, ma aflam aproape in acelasi stadiu cu renovarea garsonierei, in plus am consumat o gramada de bani pe unelte si materiale ieftine, ca sa nu mai pun la socoteala nervii, uzura psihica si oboseala acumulata in tot acest timp care m-au daramat moral si fizic, dar intre timp, incapatanarea mi-a disparut ca prin minune. 

Made by ArtDecoZone
Visul de a renova in regim propriu garsoniera s-a transformat intr-un cosmar din care cautam cu disperare sa ies cat mai repede. Eram terorizat de gandul ca in fiecare zi dupa serviciu trebuie sa-mi reiau rolul de mester, care din ceva amuzant la inceput, a devenit un lucru oribil pe care-l detestam din toata fiinta. A trebuit, in final, sa ma declar invins de sistem si sa recunosc ca nu fac parte din categoria romanilor care se pricep la orice. Cea mai buna decizie am luat-o cand am hotarat sa suspend pentru moment activitatile de renovare, sa mai economisesc finante pana la primavara pentru a putea apela la serviciile unei firme specializate in amenajari interioare. Urmatorul pas a fost sa gasesc o firma specializata in amenajari interioare, astfel am descoperit pe internet ArtDecoZone, o firma ce ofera servicii de amenajari interioare, decoratiuni interioare, mobilier la comanda si design 3D. 

Creativitate marca ArtDecoZone
ArtDecoZone m-au convins dupa ce am vazut portofoliul lor, ca au personal angajat specializat in finisaje de calitate, obisnuiti cu munca pe proiecte personalizate, cu experienta in a amenaja lucrari pe baza de proiect. Dar cel mai important aspect este faptul ca fiecare angajat este specializat pe un anumit tip de lucrari cum sunt tapet, zugraveala, parchet sau instalatii sanitare ori electrice, care-ti asigura garantia calitatii pentru fiecare operatie in parte, executata in mod profesionist si nu amator, cum am incercat eu initial. In plus, nu mai trebuie sa te implici in achizitionarea materialelor, nu este nevoie sa-ti transformi masina personala in transportor de materiale de constructii, deoarece devizul de executie al amenajarilor interioare cuprinde totul, tu trebuie sa-ti dai doar acordul. Cu ArtDecoZone scapi de stres, de nervi si in principal de rolul de mester amator care nu ti se potriveste deloc. 

Am ramas placut impresionat de portofoliul celor de la ArtDecoZone. Cand am vazut cum au amenajat o garsoniera, am ramas fara cuvinte de admiratie si incantare. Oricum privim lucrurile, cei de la ArtDecoZone se pricep la amenajari interioare cu gust si stil. Ai impresia parca cineva cu o bagheta magica a transformat intreaga garsoniera intr-una din cele mai frumoase si moderne locuinte de lux, cu un buget mic. Am pus in balanta totul si am ajuns la concluzia ca merita o colaborare cu echipa ArtDecoZone cu rezultate spectaculoase. Totul devine dintr-odata atat de simplu cu ArtDecoZone, pornesti de la un proiect personalizat 3D, in care poti vedea cum o sa-ti arate locuinta dupa finalizarea lucrarilor, poti asorta nuantele de culori, poti vedea cum o sa arate mobilierul executat la comanda sau poti face modificari pana ajungi la proiectul final pe care trebuie doar sa-l aprobi iar ArtDecoZone il executa si ti-l ofera la cheie. De la proiect la lucrare finalizata, ArtDecoZone iti transforma garsoniera in locuinta visurilor tale cat ai zice peste. 

www.artdecozone.ro
Cred ca cea mai buna, eficienta si ieftina solutie, cand vrei sa faci renovari sau amenajri interioare, este sa apelezi cu incredere la ArtDecoZone, un atelier care ofera servicii de design all inclusive, de la proiect, amenajare, mobilare la decorare, la preturi accesibile oricarui buzunar. Ca sa te convingi de profesionalismul celor de la ArtDecoZone arunca o privire peste portofoliul lor si vei ramane cu siguranta surprins de creativitatea, indemanarea si calitatea serviciilor oferite. Daca ai de executat amenajari interioare sau pur si simplu vrei sa-ti redecorezi locuinta cere cu incredere o oferta ArtDecoZone. 

4 comentarii:

  1. Ai ales nişte fotografii superbe! Ambiente luminoase, culori calde, verde... Sunt pasionată de interior design şi ador încăperile decorate ca mai sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fotografiile sunt din portofoliul ArtDecoZone. Acum intelegi de ce merita sa colaborezi cu ei. Chiar sunt creativi si-ti transforma locuinta in mod miraculos.

      Ștergere
  2. deci astia chiar stiu. sunt niste amenajari nemaipomenite. au curaj la design. foarte fain. de miare ca s romani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sunt profesionisti normal sa se priceapa doar cu asta se ocupa :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro