Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

INNEX, revolutie la indemana tuturor

Dezvoltarea tehnologica din ultima perioada mai ales din ultima decada, ne ajuta sa economisim timp, sa economisim energie, sa ne usuram treburile casnice, ca sa ne putem bucura de tot confortul dorit. Daca in urma cu cativa ani, treburile casnice erau apanajul femeilor, ma refer la gatit, curatenie, spalatul vaselor si hainelor, astazi putem vorbi deschis ca orice barbat cu ajutorul noilor electrocasnice se poate descurca la fel de bine in gospodarie. Astfel ajutat de noile electrocasnice orice barbat poate face fata cu brio provocarii casnice. Din proprie experienta am ajuns la concluzia ca un aparat electrocasnic trebuie inlocuit o data la cinci ani, pentru a beneficia de eficienta maxima in utilizarea lui. 

INNEX, revolutie la indemana tuturor
Pana nu de mult aveam o oroare cand trebuia spre exemplu sa spal haine si preferam sa le duc la o spalatorie specializata. Dar criza economica, timpul mare ce-l pierdeam in trafic pana la spalatorie si costurile care se adunau lunar in plus, m-au determinat ca sa ma reorientez si sa caut o masina de spalat haine moderna, care sa-mi rezolve problema spalatului hainelor si sa fie cat mai simplu de utilizat. Am fost influentat in alegerea masinii de spalat de UEFA Champions League, unde urmaresc meciurile cu interes, si am ramas surprins ca Indesit este sponsor oficial al celor mai titrate cluburi de fotbal din Europa. Noul model de masina de spalat Innex de la Indesit reprezinta solutia ideala de time management. Noua masina de spalat Innex are la baza tehnologia Turbo, astfel prin intermediul unui singur buton inovativ, printr-o singura apasare si doua secunde porneste masina si incepe rapid ciclul de spalare Bumbac si Sintetice economisind astfel timp.

INNEX eficienta si performanta
Designul masinii de spalat Innex este frumos si functional, fiind prevazuta cu un panou automat de navigare usor de utilizat. In plus Innex are cea mai mare usa de pe piata facand incarcarea si descarcarea masinii mult mai usoara. Special pentru o utilizare cat mai usoara au fost introduse cicluri de spalare rapida astfel pentru a selecta timpul necesar pentru spalare ai nevoie doar de o simpla apasare si doua secunde ca masina sa porneasca. Cel mai scurt ciclu este cel de 9 minute care este si cel mai rapid ciclu de reimprospatare din piata. Ciclul de 30 minute este un ciclu de spalare la 30°C pentru tesaturi mixte. Iar ciclul de o ora este un ciclu de spalare rapid la 60°C pentru o excelenta combinatie intre timp si rezultatele spalarii.

INNEX cea mai mare usa de pe piata
Noua masina de spalat Innex de la Indesit utilizeaza numai cantitatea de apa necesara spalarii. Masina este prevazuta cu un sistem cu senzor care optimizeaza consumul de apa pe toata durata procesului de spalare. Salvand apa inseamna de asemenea salvarea energiei si economie. Masina de spalat Innex are o gama mare de optiuni pentru indepartarea petele de orice fle de pe articolele de imbracaminte. Ciclurile de spalare au fost eficientizate pentru a optimiza eliminarea totala a diferitelor tipuri de pete. Ciclurile de spalare sunt prevazute cu optiuni Mancare pentru eliminarea petelor de mancare precum: sos, dressing si vin.

Cicluri rapide de spalare
Optiuni Lucru pentru eliminarea petelor precum uleiuri mecanice si tus. Dar si optiuni Aer liber pentru eliminarea petelor specifice precum iarba, noroi sau pamant. In plus gasim ciclul indepartare mirosuri pentru a elimina toate mirosurile persistente de pe haine care se realizeaza datorita unei noi miscari a cuvei si o continua alimentare cu apa proaspata.

Panou automat de navigare
Ca sa nu mai ai batai de cap ciclul auto a fost special proiectat pentru a curata partile interne ale masinii de spalat rufe. Curata urmele de sapun, murdaria, si bacteriile care pot cauza mirosuri neplacute si ofera siguranta spalarii hainelor intr-un mediu curat. Mai mult, asigura o durata de viata mai mare aparatului electrocasnic, fara a fi necesara o intretinere constanta. Noua masina de spalat Innex de la Indesit are 4 cicluri Sport pentru spalarea rapida a articolelor sportive, inclusiv un ciclu pentru spalarea incaltamitei sport. Bazandu-se pe doua concepte, Delegare si Incredere, Innex garanteaza cel mai bun sistem de curatare de pe piata si cea mai usoara tehnologie de utilizare, salvand timp si energie. 



Recomand noua gama de masini de spalat Innex de la Indesit cu certitudinea ca vin impreuna cu cele mai inovative programe de spalare, sunt mult mai eficiente atat ca time management cat si ca eficienta energetica. Noile masini de spalat Innex fac parte din clasa energetica A+, au minim 1200 rpm la centrifugare si o capacitate mare de incarcare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro