Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Imopedia e mai mult decat imobiliare

Imobiliarele fac parte din viata noastra, inca din vremurile imemoriabile, de cand omul si-a construit prima locuinta, sau a constientizat si utilizat termenul de proprietate asupra unui teren. Cresterea populatiei intr-un ritm alarmant incepand cu secolul trecut, dezvoltarea constructiilor de locuinte si ieftinirea materialelor de constructii, au dus la un boom imobiliar care s-a simtit la nivelul intregii planete. Dezvoltarea si acoperirea tot mai mare a internetului din ultimii cativa ani a facilitat accesul unui procent tot mai mare a populatiei la mediul online, iar afacerile si serviciile au trecut in online. Nici imobiliarele nu puteau ramane inafara online-ului, astfel incat astazi nu putem vorbi despre vreo initiativa in imobiliare care sa nu fie prezenta si in online. 

Cred ca majoritatea dintre noi am apelat la servicii imobiliare de-a lungul vietii si o sa mai apelam si in viitor. De multi ani piata imobiliarelor este prezenta in online intr-o diversitate remarcabila, orice site de anunturi are ca baza de plecare anunturile imobiliare, ca sa nu mai vorbim de siturile specializate doar in imobiliare. Standardele serviciilor imobiliare sunt din ce in ce mai mari iar eforturile facute de cei care activeaza in imobiliare se resimt in perceptia si multumirea consumatorilor. Nu exista o satisfactie mai mare pentru un agent imobiliar decat multumirea si satifactia clientului pentru alegerea facuta.

Noul Imopedia.ro
Ca in orice serviciu, profesionalizarea si specializarea este necesara chiar si in imobiliare pentru a fii intotdeauna in topuri. In acest context Imopedia vine si revolutioneaza serviciile imobiliare in online. Cu o activitate de peste 15 ani in imobiliare, Imopedia a devenit etalonul profesionalismului serviciilor imobiliare din Romania. Astazi Imopedia imbraca o noua fata cu un design modern, dinamic si plin de personalitate. Informatiile de calitate, incarcarea rapida a paginilor, functionalitatile ingenioase fac din Imopedia.ro cea mai tare platforma online de imobiliare. Anunturile publicate, pe noul portal Imopedia, trec prin filtre si reguli stricte, pentru a oferi informatii sigure si verificate, informatii clare si detaliate, cu amanunte esentiale legate de proprietate. Noul portal Imopedia ofera maxima interactivitate si vizibilitate, astfel la o simpla cerere cu dorintele tale, o echipa de profesionisti iti va raspunde cu o oferta personalizata in cel mai scurt timp. In plus poti avea incredere ca anunturile imobiliare de pe portal au cea mai buna vizibilitate in online fiind situl pe care trebuie sa-l accesezi atunci cand vinzi, cumperi sau inchiriezi o proprietate. Imopedia.ro este si ramane un portal dedicat profesionistilor unde gasesti intotdeauna cele mai importante informatii, comunicate, evenimente, analize si stiri imobiliare la zi.

Sunt impresionat de noua fata Imopedia, chiar imi place noul concept al portalului, mai dinamic, mai performant si mai aproape de tine. Am ramas placut surprins sa descopar in clipurile publicitare oamenii care se afla in spatele noului concept Imopedia. Niciodata nu am avut ocazia sa-i vad, desi stiam de existenta lor, dar acum totul a prins viata si imaginea este mult mai sugestiva si graitoare. Nu mi-am imaginat ca in spatele unui portal de imobiliare exista o comunitate atat de activa si prietenoasa, aveam o impresie gresita vis-avis de un agent imobiliar, il percepeam ca o persoana sobra, serioasa, care nu iese din tipare, iar acum observ ca agentii imobiliari pe langa profesionalism sunt oameni plini de viata, joviali si prietenosi.


Surpriza cea mai mare, pe care am primit-o de la Imopedia, este o piesa muzicala compusa si interpretata de trupa Taxi. Piesa dedicata pietei imobiliare si portalului Imopedia, vine cu o noutate, in videoclip nu au interpretat actori profesionisti ci reprezentanti importanti ai companiilor imobiliare din Romania. Trebuie sa recunosc, cu mana pe inima, ca piesa “Obisnuieste-te sa imparti si cu altcineva!”, chiar imi place. Nu mi-as fi imaginat vreodata ca o sa-mi placa o piesa compusa la cererea Imopedia si dedicata pietei imobiliare. Apreciez felul inedit in care a ales sa se promoveze noul portal Imopedia printr-o piesa compusa de o trupa iubita si de succes din Romania. In plus, remarc cu admiratie conceptul prin care noul portal Imopedia se promoveaza printr-o serie de clipuri publicitare in care apar tineri, oameni de afaceri, familii, agenti imobiliari, cu alte cuvinte publicul tinta caruia i se adreseaza noul concept Imopedia.

Imi place initiativa celor de la Imopedia de a organiza un concurs cu premii care are drept scop feedbackul clientilor si sunt atenti la dorintele si nevoile consumatorilor. Ce-i drept, ideile valoroase fac intotdeauna diferenta si sustin performanta, iar cointeresarea clientilor printr-un concurs, aduce cu siguranta un plus de idei, un brain-storming direct cu beneficiarii portalului. Poti participa si tu la “Concursul de idei Imopedia”, exprimandu-ti ideile si dorintele despre cum ai vrea sa arate noul portal si poti sa fii recompensat cu premii substantiale, nu uita orice idee inovatoare conteaza pentru a crea un portal de imobiliare – imopedia.ro perfect. Intotdeauna tinand cont de parerile care vin din partea clientilor poti sa-ti perfectionezi serviciile si sa reusesti multumirea si satisfacerea tuturor clientilor. Sustin initiativa si inovatia adusa in imobiliare de noul portal si recomand Imopedia.ro ca fiind solutia ideala cand vrei sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o proprietate. Imopedia e mai mult decat imobiliare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro