Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Te-ai pregatit pentru BUZZ!Camp de 10?

Te-ai pregatit pentru BUZZ!Camp de 10? Daca da atunci a ales bine, vin-o la BZUZ!Camp daca ai intre 18 si 26 de ani, esti student, masterand sau proaspat absolvent, esti dispus si vrei sa investesti timp in dezvoltarea ta si vrei sa cunosti mediul organizational din Romania sau sa lucrezi intr-o companie de top, atunci ai toate sansele ca tu sa fii la eveniment, vezi Ghidul BUZZ!Camp10. Este o initiativa pe care o sustin si o recomand tinerilor care vor sa devina antreprenori si vor sa acumuleze cunostinte pentru a avea succes in afaceri. Astfel la o analiza simpla primul lucru pe care trebuie sa-l faca o persoana dupa ce a luat decizia de a se implica in afaceri, il constituie identificarea unei idei posibile de afacere din care sa rezulte oportunitati viabile. 

BUZZ!Camp de 10
Recomand tuturor tinerilor care doresc sa devina antreprenori sau doresc sa porneasca cu dreptul in viata de adult BUZZ!Camp, pentru ca odata identificata oportunitatea de afaceri este necesar ca ea sa fie evaluata in mod corespunzator. Nevoia evaluarii oportunitatilor se impune din doua motive. Primul motiv cuprinde evaluarea corecta si obiectiva a oportunitatilor reduce probabilitatea ca decizia de a intra in afaceri sa se reduca doar la intuitie. Deseori, intreprinzatorii de succes au o intuitie deosebita in evaluarea sanselor de reusita in afaceri, insa intuitia nu este o caracteristica universala proprie tuturor intreprinzatorilor. Uneori intreprinzatorii pot avea o viziune fixista asupra potentialului produselor oferite, ei vazand doar obiectivul urmarit, nu si piedicile, dificultatile in realizarea acestuia. 

Al doilea motiv cuprinde posibilitatea de a oferi eventualilor investitori a unei evaluari bine documentate a afacerii. Investitorii sunt foarte atenti si rigurosi cand investesc in afaceri si nu vor lua in considerare afacerile care nu au pregatita documentatia necesara care sa evalueze afacerea. Investitorii aleg doar cateva afaceri potentiale in care doresc sa investeasca. Evaluand oportunitatea, intreprinzatorul trebuie sa argumenteze si sa confirme asteptarile favorabile ale investitorilor si sa infirme indoielile cu privire la reusita afacerii. 

BUZZ!Camp de 10
In plus recomand sa aplici pentru BUZZ!Camp de 10, pentru ca in primul rand ai acces la o echipa de profesionisti in antreprenoriat care-ti vor sta la dispozitie si iti vor impartasi din cunostintele lor. Vei fi parte activa la un brainstorming pentru a descoperi cele mai fiabile idei de afaceri. Vei fi ajutat sa-ti definesti piata si sa elaborezi cea mai buna strategie de marketing si publicitate pentru afacerea ta viitoare. Vei fi ajutat sa descoperi surse alternative de finantare pentru afacerea ta proprie si nu in ultimul rand vei invata cum sa-ti faci un protofoliu sau sa-ti vinzi ideile cel mai profitabil. 

BUZZ!Camp este recomandat si de cei 10 ani de activitate prolifica care a ajutat un numar mare de tineri in dezvoltarea lor profesionala si au primit ajutor informational pentru a pasi cu dreptul in viata profesionala. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in BUZZ!Camp pentru ca vei avea ocazia sa gasesti subiecte care va intereseaza despre dezvoltare personala si orientare profesionala pentru toate gusturile. Conferintele au teme variate si fiecare zi apartine unui domeniu de activitate specific, pliat perfect pe profilul tau. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro