Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa testezi produse noi in calitate de BUZZer?

Un buzzer este o persoana care participa activ la testarea unor produse oferite prin intermediul BUZZStore. BUZZStore este o agentie de marketing participativ care functioneaza pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forta de influenta, recomandarea unui prieten. Astfel mecanismul este simplu, companiile care vor promovare la anumite produse si servicii, le ofera spre testare in mod gratuit consumatorilor. Daca acestea intrunesc si satisfac nevoile si exigentele consumatorilor, atunci acestia le pot recomanda prietenilor prin intermediul site-urilor de socializare, bloguri sau in conversatii directe, devenind veritabili ambasadori ai marcilor respective.

Fii lider de opinie
Agentia BUZZStore doreste sa coaguleze in jurul ei un nucleu de persoane implicate in proiect, numite generic Buzzeri, lideri de opinie in grupul lor de prieteni, curiosi si dornici de a fi mereu la curent cu ce e nou, ce doresc sa-si faca vocea auzita. Parerea lor conteaza atat pentru cei cu care intra in contact zi de zi in mod direct sau prin retelele de socializare (prieteni, colegi, familie), cat si pentru dezvoltatorii de noi produse si servicii. Cu alte cuvinte orice persoana care si-a creat in mod benevol un cont de Buzzer pe situl agentiei, primeste spre testare gratuit, cele mai noi produse si servicii lansate pe piata prin intermediul agentiei. Dupa testarea produselor isi vor exprima parerea sincera prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau in discutii libere, devenind adevarati ambasadori ai marcilor. Daca doresti sa primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii, atunci acum este momentul sa devii buzzer oficial si sa-ti faci cont gratuit aici.

BUZZStore mediul perfect in care te afirmi
Sistemul participativ prin care se ofera consumatorului sansa de a participa la viata unui brand printr-o campanie marca BUZZStore, acesta este mai implicat si devine un consumator loial, in timp ce companiile se pot diferentia de competitie prin valori sociale de ascultare, de dialog si mai ales de transparenta. Rezultatul unei astfel de campanii este ca marcile isi consolideaza capitalul de simpatie si clientul se simte valorizat. Fii lider de opinie in grupul tau si intra in sistemul de marketing participativ in care castiga toata lumea. Parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii, cu ajutorul tau companiile au acces la o baza de posibili clienti, dar mai ales la comportamentul lor de cumparare, relevat prin chestionarele completate de Buzzeri pe parcursul campaniilor.

Intra in comunitatea BuzzStore
Daca esti o persoana curioasa si iti place sa testezi noi produse si servicii aparute, iti place sa comunici cu prietenii direct sau prin internet (retele sociale, blog), alatura-te comunitatii BUZZStore. Cred ca marketingul participativ este o idee buna cu rezultate remarcabile si care apropie consumatorul de brand intr-un mod prietenos. Mai multe detalii puteti afla si accesand pagina de facebook a agentiei BuzzStore. In calitate de Buzzer primesti GRATUIT cele mai noi produse si servicii, le testezi singur sau alaturi de familie si prieteni, apoi impartasesti opiniile tale oneste despre ele cu persoanele din anturajul tau. BUZZStore cauta sa gaseasca produsele si marcile preferate si sa iti ofere posibilitatea de a le incerca si a-ti impartasi gandurile despre acestea, activand conversatii naturale, autentice, si reale cu prietenii tai online, prin intermediul site-urilor, inclusiv Facebook, Twitter si bloguri. Ai posibilitatea sa incerci produsele atat tu cat si prietenii tai pentru a afla mai multe informatii despre acestea.

Nu uita ca BUZZStore ii recompenseaza pe cei mai activi membri ai comunitatii printr-un program bazat pe puncte de BUZZ. De fiecare data cand participi la un sondaj si sau campanie vei primi un numar de puncte de BUZZ de care vei fi informat odata cu fiecare invitatie de participare la un studiu si sau campanie . Participand la mai multe studii si/sau campanii acumulezi mai multe puncte de BUZZ. Aceste puncte pot fi mai tarziu transformate in BONURI CADOU. De exemplu, 100 puncte de BUZZ reprezinta 10 ron. Cand acumulezi echivalentul a 100 ron poti opta pentru tranferul lor in BONURI CADOU care iti vor fi trimise prin curierat rapid. Este important ca datele tale de contact (adresa, localitate, numar de telefon) sa fie actualizate de fiecare data cand intervine vreo schimbare.

Toti iubim sa facem Buzz
Nu uita daca lansezi un nou produs pe piata, sau vrei sa cresti un brand intr-o categorie de produse si stii cat de important este sa ai de partea ta avocati ai brandului in cadrul retelelor de socializare, adauga acum in mix-ul tau o campanie de marketing participativ prin intermediul BUZZStore!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro