Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alchimia Toamnei - un spectacol de zile mari

Alchimia toamnei este un spectacol de muzica si poezie. Este un spectacol de circa 90 de minute, in care Marius Matache va canta piesele pe versuri de Sorin Poclitaru, iar acesta isi va lansa cea mai recenta carte, intitulata Amalgam, urmand sa insereze calupuri de poezii intre piesele primului. Nu este exclusa nici prezenta unor invitati speciali. Cei doi promit un spectacol de zile mari care v-a avea loc in data de 28 octombrie incepand cu ora 19.30 la Teatrul Excelsior, strada Academiei, numarul 28, Bucuresti.

Alchimia Toamnei - un spectacol de zile mari 
Despre protagonisti si spectacol stim urmatoarele:

Marius Matache activeaza in lumea folkului din 2004, iar in 2013 si-a lansat primul album, intitulat HOINAR prin Piata Matache, promovat printr-un turneu ce a cuprins, pana acum, 17 orase din tara. Prezent si pe albume colective (Folk din pana mea!, Ziua de Maine 2008) sau ale altor artisti (Tapinarii). Numeroase recitaluri sustinute in cadrul festivalurilor de folk din tara (Alba Iulia, Suceava, Medias, Folk You 2012 etc.).

Sorin Poclitaru un foarte prolific poet al ultimilor ani, el publicand nu mai putin de 12 carti incepand din 2010. In acelasi timp, cartile publicate l-au consacrat si ca un foarte popular textier al genului folk, foarte multi artisti ai genului compunand pe versurile sale. Acest fapt s-a materializat in albumul colectiv Folk din pana mea! (2011) si albumele de autor Vasile Mardare - Eu si prietenul meu (2013) si Adi Bezna - Sa-mi lasi pe usa veche semn (2013).

Intre cei doi artisti exista o colaborare inceputa cu mult timp in urma, in cadrul proiectului Intamplari in orasul cu Oameni, o serie de concerte sustinute de mai multi folkisti in orase din Moldova. De asemenea, Marius Matache a compus suficient de multe piese pe versurile lui Sorin Poclitaru, astfel incat s-a nascut ideea unui spectacol comun. Iar cartea nou-lansata de acesta din urma - Amalgam, precum si planurile unui album in colaborare in 2014 au facut ca planurile sa fie concretizate in spectacolul Alchimia toamnei, ce va avea loc pe 28 octombrie la Bucuresti. Se estimeaza un spectacol de circa 90 de minute (plus eventuale bis-uri), in care Marius Matache va canta piesele pe versuri de Sorin Poclitaru, iar acesta va insera in spectacol cateva calupuri de poezii proprii. Spectacolul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Recomand spectacolul tuturor oamenilor iubitori de muzica frumoasa, o muzica folk si o poezie optimista care-ti ajunge direct la suflet. Abia astept sa vad un spectacol de zile mari si sa ma bucur de atmosfera si de o seara minunata. Nu uitati ca biletele se pot cumpara de la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28 sau accesand Bilete.ro. In plus Spectacolul de muzica si poezie - Alchimia toamnei - este sustinut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro