Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alchimia Toamnei un concert pentru sufletul tau

Din liceu am iubit muntele si implicit muzica folk, de fiecare data cand faceam cate-o iesire la munte cu cortul era cineva care ne incanta cu melodii folk, a caror versuri le stiam pe de rost. Chiar daca nu am voce si ureche muzicala, fredonam in cor cu ceilalti melodiile si la lumina focului era o atmosfera frumoasa. Intotdeauna imi placea sa savurez melodiile folk privind jocul flacarilor si cerul instelat, mai ales cand alegeam sa campam intr-o vale inconjurati de stanci, ecoul era extraordinar, parca mai multe voci preluau muzica folk si o multiplicau la infinit. Cred ca nu exista o muzica mai relaxanta care sa-ti mearga direct la suflet, intr-adevar este o muzica pentru suflet. De fiecare data cand in viata am zile mai nefaste si sunt cu moralul la pamant un remediue este sa pun putin folk sa ma reculeg si usor sa-mi recapat increderea si optimismul astfel incat sa reusesc sa trec peste toate greutatile. 

Alchimia Toamnei 
Cand sunt acasa si sunt concerte cu muzica folk nu ratez niciodata ocazia de a merge si a savura o seara placuta ascultand muzica pentru suflet. Un concert folk de zile mari intitulat Alchimia Toamnei v-a avea loc in 28 octombrie incepand cu ora 19.30 la Teatrul Excelsior, strada Academiei, numarul 28, Bucuresti. Alchimia toamnei este un spectacol de muzica si poezie. Este un spectacol de circa 90 de minute, in care Marius Matache va canta piesele pe versuri de Sorin Poclitaru, iar acesta isi va lansa cea mai recenta carte, intitulata Amalgam, urmand sa insereze calupuri de poezii intre piesele primului. Nu este exclusa nici prezenta unor invitati speciali.

Recomand spectacolul tuturor oamenilor iubitori de muzica frumoasa, o muzica folk si o poezie optimista care-ti ajunge direct la suflet. Abia astept sa vad un spectacol de zile mari si sa ma bucur de atmosfera si de o seara minunata. Nu uitati ca biletele se pot cumpara de la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28 sau accesand Bilete.ro. In plus Spectacolul de muzica si poezie - Alchimia toamnei - este sustinut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro