Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Social Media Summer Camp 2013

Participand la Social Media Summer Camp 2013 vei invata care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi, vino si afla in trei zile de workshopuri, conferinte, traininguri si networking in aerul tare al online-ului romanesc. Pentru o experienta completa in social media / Sa afli cum construiesti o campanie unica/ Cum creezi o comunitate / Sa vorbim, sa invatam si sa cunoastem cei mai influenti oameni din domeniu/ Sa inveti despre retele sociale / Sa primesti raspunsuri si feedback de la cei mai puternici oameni din online.

Social Media Summer Camp 2013
Social Media Summer Camp 2013 a juns la a patra editie a taberei de social media marketing din Romania.

4-7 iulie 2013 / Paraul Rece

Care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi, vino si afla in trei zile de workshopuri, conferinte, traininguri si networking in aerul tare al online-ului romanesc. 

Pentru o experienta completa in social media / Sa afli cum construiesti o campanie unica/ Cum creezi o comunitate / Sa vorbim, sa invatam si sa cunoastem cei mai influenti oameni din domeniu/ Sa inveti despre retele sociale / Sa primesti raspunsuri si feedback de la cei mai puternici oameni din online.

Nu rata evenimentul anului in Social Media Summer Camp 2013, pentru ca locurile sunt limitate atat pentru bloggeri cat si pentru companii. Pentru a-ti asigura locul, inscrie-te pana la data de 1 iulie aici.

Nu uita ca participarea include:

- 3 nopti cazare

- 4 zile full board accommodation (pensiune completa)

- acces la toate sesiunile de workshopuri si conferinte

- networking & coaching one - to- one cu top bloggeri romani

- participare in programul de training outdoor, petrecere, foc de tabara

- acces la: teren tenis, handbal, volei, minifotbal, sala de jocuri cu billiard si darts

- un abonament la Biz (20 de aparitii)

* nu este inclus transportul pana la locatia evenimentului

Evenimentul este organizat de revista Biz care este o revista de afaceri avangardista care ofera continut viu, proiecte jurnalistice creative si abordari unice asupra mediului de business local si international.

2 comentarii:

  1. Pretul pentru bloggeri este foarte mare, e bine cand se organizeaza o astfel de campanie deoarece la un astfel de eveniment ai foarte multe de invatat si in plus cunosti cele mai importante persoane din online-ul romanesc la astfel de evenimente. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevart ca pretul este putin mare dar daca stam sa analizam la rece si costurile unei organizari a unui eveniment sunt mari, apoi trebuie sa punem in balanta calitatea/utilitatea cunostintelor pe care le primim, locatia si trainerii care vor tine cursuri. Sa nu uitam ca se tin cursuri peste tot la preturi mult mai mari si nu ai garantia ca persoana care le tine sau cine organizeaza sunt ceea ce pretind sa fie, in schimb aici vorbim si de credibilitatea organizatorilor, a participantilor care se poate proba online. Eu cred ca pretul este corect si acceptabil daca pui in balanta totul.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro