Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Iti dai seama cat de mult iti lipseste doar atunci cand ai urgenta nevoie de ea

In orice firma ai activa indiferent de pozitia pe care o ocupi si indiferent de profilul firmei esti nevoit sa ai la indemana pentru a putea sa-ti desfasori activitatea in conditii optime un laptop sau un desktop, un telefon, fax, conexiune la internet si imprimanta. In conditiile in care as activa in domeniul pieselor auto o imprimanta performanta ar fi mai mult decat necesara. O imprimanta multifunctionala HP Officejet Pro 276dw este tot ce iti poti dori intr-o firma care se ocupa cu piese auto. In primul rand functiile imprimantei o recomanda: imprimare, copiere, scanare, lucru cu faxul si Web, dar si multitaskingul. 

Imprimanta multifunctionala HP Officejet Pro 276dw
Cand lucrezi cu piese auto si programe specializate de identificare piese auto, nu exista o zi in care sa nu fi nevoit sa scoti la imprimanta o imagine cu o piesa, sau o schema de asamblare ori pur si simplu o oferta de pret sau o factura proforma, daca nu chiar o comanda ferma, care trebuie acceptata si contrasemnata ori de asigurator ori de catre service. Cu atat mai mult o imprimanta multifunctionala cu o viteza mai mare de imprimare iti scurteaza foarte mult timpul de asteptare. 

Intotdeauna apare nevoia de a scana anumite acte sau taloane auto pentru a le putea atasa la dosarele de raparatii pentru asigurari sau chiar la ofertele facute si care trebuie aprobate de alte persoane de decizie. De cele mai multe ori scanam talonul masinii pentru datele tehnice si numarul de identificare al masinii pentru care se face oferta de piese de schimb. 

La fel cum tot pentru dosare se pot face de cele mai multe ori si copie dupa actele originale sau dupa devize, iar o imprimanta multifunctionala este intr-adevar necesara. Cu atat mai mult cu cat o imprimanta multifunctionala care este dotata si cu fax este la fel de utila si necesara, chiar de multe ori esti nevoit sa trimiti pe fax oferte de pret, comenzi, devize sau dosare de dauna catre asiguratori sau clienti. 

Nici nu poti concepe o activitate de birou in zilele noastre fara o imprimanta multifunctionala. Mi-ar placea sa primesc in teste o imprimanta multifunctionala HP Officejet Pro 276dw, ca sa o pot compara cu ce am eu momentan in uz si sa-i pot face o evaluare corecta din punctul de vedere al functionalitatii si al utilizarii. Din pacate timpul efectiv destul de scurt in care ar urma testele nu imi permit o asemenea placere de a testa aceasta bijuterie tehnologica, fiind momentan plecat din tara. Insa sunt convins ca vor mai aparea situatii de genul acesta si atunci o sa pot sa ma bucur de o testare, asta doar in cazul in care intre timp nu voi achizitiona una identica, in urma review-ului facut de bloggerul care o v-a primi in teste. 

Despre imprimanta pot zice cu mana pe inima ca atunci iti dai seama de utilitatea ei cand ai nevoie urgenta de ea si nu o ai. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro