Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

In sfarsit a aparut SevenDrive o aplicatie extrem de utila conducatorilor auto !

Sa folosesti telefonul mobil doar pentru convorbiri telefonice inseamna sa arunci cu banii pe geam. Telefoanele inteligente sunt din ce in ce mai raspandite in zilele noastre, devenind chiar unele indispensabile in multe activitati cotidiene. Fie ca este vorba de navigatie, despre gasirea unui loc de parcare intr-un oras aglomerat, a unui punct de interes turistic sau de gestionarea cheltuielilor, un smartphone se poate dovedi solutia salvatoare in multe situatii. 

Astazi va recomand o aplicatie utila si interesanta descoperita recent si anume SevenDrive, care se gaseste pentru descarcat atat in AppStore cat si in GooglePlay, astfel aplicatia este compatibila atat cu iPhone cat si cu Android. La prima vedere aplicatia include mai multe servicii utile conducatorului auto, prin plug&play dispozitivul Seven GO, se poate monta foarte usor in bordul masinii pentru majoritatea modelelor produse dupa anul 1996 care sunt dotate cu conector OBD2 prin care se face conexiunea directa la calculatorul de bord al masinii.

SevenDrive
Un serviciu extrem de bun este localizarea GPS, nici nu-ti poti da seama de utilitatea ei pana nu ai nevoie de ea. Oriunde te afli, acasa, la birou, in vacanta, poti verifica de pe telefonul smart, locatia si starea masinii tale. Chiar daca este in miscare, stationare, parcata sau tractata, vei sti pozitia exacta a acesteia. 

O statistica interesanta vei avea cu privire la mersul tau cu masina zilnic, astfel incat vei avea o privire de ansamblu si un sumar exact care cuprinde cate ore ai condus zilnic, cati kilometri ai parcurs, care este consumul de combustibil, numarul de trasee parcurse si viteza maxima. Cu ajutorul acestor statistici poti sa-ti imbunatatesti consumul sau sa alegi traseele optime pentru a ajunge la destinatie. Vei avea un istoric al traseelor facute de tine, iar rememorarea rutelor sau a activitatilor nu va mai fi o problema, in cazul in care uiti sa-ti faci foaia de parcurs sau alte declaratii cu privire la traseul urmat in ziua respectiva. Vei putea vizualiza pe o harta interactiva, care cuprinde traseele de deplasare, timpul de stationare si consumul de combustibil.

Un alt serviciu interesant este geofencing prin care poti sa stabilesti un perimetru in care vrei sa circule masina (acasa, scoala, magazin, birou), iar daca iese din acest perimetru, vei fi anuntat pe telefon, indiferent cine circula cu masina. Tot prin intermediul aplicatiei primesti alerte despre masina in timp real in cazul in care se intampla o remorcare neautorizata, informatii despre starea de functionare a motorului pornit/oprit, daca masina intra/iese in/din zona predefinita dar si daca dispozitivul a fost deconectat.

Important este si serviciul care-ti aminteste despre starea masinii si nevoia de mentenanta, iti aminteste cand expira revizia tehnica, cand trebuie sa faci ITP, cand iti expira rovignieta sau asigurarea CASCO ori RCA. Intr-o parcare aglomerata prin intermediul aplicatiei poti vedea pe telefon, locatia masinii fata de pozitia ta. 

O alta caracteristica interesanta este interconexiunea cu retelele sociale prin intermediul aplicatiei poti face cunoscut locul in care esti si pentru prietenii tai, deoarece poate trimite locatia ta exacta prin SMS, E-mail Facebook, Twitter.

Recomand aplicatia SevenDrive ca fiind solutia optima prin care poti comunica si interactiona cel mai simplu cu masina ta. Puteti afla detalii despre  SevenDrive si accesand pagina de Facebook dedicata aplicatiei.


2 comentarii:

  1. Eeee, pe subiectul asta auto devii un clasic cu tot blogul tau, cum sa nu te aprecieze lumea? Iuliu, jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Dana !
    La ultimul articol scris la campanie cel cu detectivul acolo mi-a venit o idee interesanta despre cum poti sa utilizezi pachetul SevenDrive :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro