Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Vizibilitatea in intersectiile semaforizate

In cazul intersectiilor semaforizate trebuie asigurata distanta de vizibilitate necesara de la linia de STOP, astfel incat primul vehicul din fiecare intrare in intersectie sa fie vizibil tuturor conducatorilor auto din restul intrarilor.

Semnalele de trafic sunt folosite in cazul intersectiilor in care exista volume ridicate de trafic pentru a se evita accidentele cauzate de lipsa vizibilitatii. In plus, criteriile de vizibilitate in cazul virarii spre stanga sau spre dreapta nu sunt aplicabile intersectiilor semaforizate.

Atunci cand este permisa virarea spre dreapta pe durata timpului de rosu, trebuie verificat daca distanta de vizibilitate in intersectie pentru cazul controlului cu semnul STOP pentru virajul dreapta este indeplinit spre stanga. In cazul cand nu este indeplinit, trebuie sa se ridice permisiunea de virare la dreapta pe durata semnalului de rosu.

In plus, pentru controlul intersectiei pe durata noptii, cand semnalul de trafic este comutat pe modul de operare intermitent pe doua cai (de exemplu, galben intermitent pe intrarile arterei principale si rosu intermitent pentru intrarile arterei secundare), trebuie respectat criteriul in cazul intersectiilor controlate cu semnul STOP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro