Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Care sunt secretele unui magazin online de succes?

Unul dintre cele mai importante evenimente care vizeaza comertul online romanesc este competitia GPeC – Gala Premiilor e-Commerce 2013, care a inceput pe 25 aprilie cu startul la inscrierea magazinelor online in competitie si se termina in noiembrie cu Festivitatea de premiere a castigatorilor pe categorii. Prin urmare inseamna 6 luni de competitie intre magazinele online participante cu rezultate concrete si beneficii imadiate pentru toti participantii la eveniment.

Participand la Gala Premiilor e-Commerce 2013, beneficiile sunt net superioare taxei de inscriere daca analizezi din punct de vedere strict contabil si al profitului. In primul rand este vorba de un audit al magazinului online, efectuat de o echipa de specialisti care “mananca pe paine” e-commerce-ul. In mod real pretul pietei la un audit profesionist efectuat dupa mai bine de 90 de criterii de evaluare se ridica la un cost net de 1500 euro. Analiza magazinului online se desfasoara pe durata a 6 luni in doua etape distincte, astfel incat evaluarea sa reflecte cat mai real situatia magazinului in mediul online. La finanul competitiei fiecare magazin participant primeste o un raport de jurizare, detaliat pe fiecare criteriu in parte, in plus ele contin si explicatiile juriului pentru a putea intelege cat mai bine unde sunt probleme si trebuie remediate, sau unde functioneaza perfect. Apoi mai primesti consultanta gratuita din partea juriului, dupa prima etapa de jurizare, dar si recomandari importante care sa ajute dezvoltarea pe termen lung atat a magazinului cat si a afacerii in general. Dupa prima etapa de jurizare fiecare magazin online participant, poate in timp real sa faca modificarile recomandate de juriu, astfel incat, totul poate fi optimizat pentru a putea primi un nou feedback in etapa finala de jurizare. Trecand peste toate criteriile de jurizare si evaluarile specialistilor GPeC, trebuie tinut cont ca vor fi cateva sute de consumatori obiesnuiti care vor analiza magazinele dupa criterii mai putin tehnice adaptate la nivelul potentialilor clienti, in urma caruia se va intocmi un alt raport de evaluare foarte important si de care merita sa se tina cont orice magazin online. Pentru un astfel de raport bazat pe feedback-ul clientilor obisnuiti, pretul pietei este in jur de 500 de euro Dar nu in ultimul rand participi gratuit la Festivitatea de Decernare a Premiilor GPeC 2013 din luna noiembrie si faci networking cu elita comertului online romanesc. Iar daca esti unul din castigatori, ai toate motivele sa fii mandru de premiul primit - ca recunoasterea muncii tale! 

Stim cu totii cat este de importanta credibilitatea in mediul online, si cate eforturi depunem pentru a ne creste gradul de incredere al clientilor in magazinul nostru online, de aceea toti participantii in competitie primesc gratuit marca de incredere Trusted, timp de 12 luni, care costa 120 de euro plus TVA, pret standard. 

Toti participantii la GPeC 2013, primesc gratuit timp de o luna un abonament gold pentru implementarea ClickTale unul dintre cele mai cunoscute si folosite instrumente de customer experience analytics la nivel mondial. Conform grilei oficiale de preturi un astfel de abonament lunar costa 690 euro. 

Doar inscriindu-te in competitia GPeC 2013, poti participa in mod gratuit la Conferintele Nationale de E-Commerce din 27-28 Mai 2013. Pretul participarii in afara competitiei este de 150 de euro. In plus poti participa la Scoala de Vara GPeC in perioada 28 august - 2 septembrie pentru 5 zile de training-uri intensive de comert electronic. Inveti de la cei mai buni specialisti, schimbi idei cu trainerii si cu ceilalti participanti, primesti consultanta fix pe magazinul tau online si, nu in ultimul rand, respiri aer curat de munte si te distrezi cu cei mai faini oameni din online! 

Doar participand la competitia GPeC 2013, magazinul tau va fi promovat timp de 6 luni pe site-ul GPeC.ro (cu logo, url, descriere scurta). Te marketezi pe canalele media proprii (blog, site, social media) ca fiind inscris la GPeC (cea mai importanta competitie din comertul electronic romanesc) si ca respecti legea si bunele practici in e-commerce. Pe langa auditul afacerii tale, GPeC iti aduce mult know-how si networking in cadrul conferintelor si workshop-urilor organizate in cadrul competitiei, la care te vei intalni cu cei mai buni specialisti autohtoni si internationali. 
Investeste in afacerea ta! Vezi ce castigi daca iti inscrii magazinul la GPeC 2013
La un calcul matematic pur al costurilor serviciilor primite doar participand la GPeC 2013, rezulta un castig sau o economie de 2710 euro cash. Atentie mai aveti putine zile pana la terminarea inscrierilor, nu ratati o sansa impotanta pentru orice magazin online. Este recomandat sa arunci o privire si sa analizezi cu atentie imaginea de mai sus. Cu siguranta apoi vei dori sa completezi formular de inscriere. Atentie inscrierile se mai pot face doar pana pe 31 mai 2013. 

Postare inscrisa in campania - Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013 – o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG, F64, ZorileStore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro