Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Caiete scolare AR SKAG cu tehnologie 3D

Scoala pe care am facut-o majoritatea dintre persoanele adulte nici nu se mai compara cu scoala ce o vor face urmasii nostri. Cine a facut scoala in perioada comunista si imediat in anii ’90, isi aduc aminte cat de putine rechizite scolare aveam si majoritatea era de cea mai proasta calitate. Adevarul era ca nici nu aveai de unde sa-ti procuri rechizite scolare, cum aveau, spre exemplu, elevii din vest. Ce bucurosi eram cand o cunostinta sau parintii mai faceau cate o excursie in occident si ne aduceau rechizite frumoase, faceam adevarate furori in clasa cand ne etalam noile rechizite. Anii au trecut, economia de piata si-a aratat valoarea si astazi in ceea ce priveste rechizitele scolare nu mai exista diferente fata de cele din restul Europei. 
Caiete scolare cu aplicatia AR SKAG
Nici nu-ti vine sa crezi cat de mult evolueaza stiinta si tehnica in general, dar mai ales tehnologia electronica si aplicatiile care vin cu aceasta la pachet. De curand am mai aflat o “ghidusie”, au aparut pe piata caiete scolare care au aplicatia AR SKAG, o aplicatie interesanta care-ti capteaza toata atentia. La prima vedere par caiete normale care au pe coperti imprimate poze cu animale salbatice, nimic deosebit pana aici sau iesit din comun. Dupa cum spune producatorul aplicatia te introduce intr-o lume virtuala direct din caiet. Ce trebuie sa faci? Pai nimic mai simplu achizitionezi intial un caiet sau mai multe care au aplicatia AR SKAG, apoi descarci gratuit aplicatia AR SKAG pe smatphone sau tableta de pe internet, Google Play sau App Store. Pornesti aplicatia pe telefon sau tableta, pozitionezi telefonul sau tableta deasupra caietului si totul prinde viata. Animalele incep sa vorbeasca pe limba lor cu tine, alearga, zoboara, inoata in mediul lor natural. Ce poate fi mai frumos si distractiv pentru un elev, decat sa stie ca poarta cu el in ghiozdan o mini gradina zoologica. 

Te distrezi, te relaxezi si te bucuri de lumea virtuala, o lume care te atrage mai mult pentru invatatura si scoala, iar temele de acasa devin mult mai usor de digerat de catre elevi. Caietele cu aplicatia SKAG AR sunt cu spira metalica, coperta din carton 2 subiecte si disponibile in 7 modele cu animale diferite. Caietele sunt in format A4 cu 60 de file, dictando. Caietele cu aplicatia AR SKAG pot fi gasite in magazinul online de rechizite si papetarie, Rechizitelemele.ro in categoria caiete si hartie. Fiecare caiet contine si un QR cod pe coperta de unde poate fi descarcata aplicatia AR SKAG automat pe telefon sau tableta. 

Mi-ar placea si mie un caiet cu noua tehnologie, cred ca as alege unul cu Tigru. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro