Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Opinia ta conteaza intotdeauna la Mednet

Compania Mednet Marketing Research Center este membră ESOMAR (The World Association for Research Professionals) si SORMA (Societatea Romana de Marketing si Cercetarea Opiniei Publice) fapt ce constituie o garantie in plus pentru calitatea serviciilor oferite. 

https://www.research.net/s/TZKS3DC

Serviciile oferite de Mednet pentru firme sunt cercetare calitativa, cercetare cantitativa, cumparator misterios, cercetare si prelucrare de date, cateva servicii deosebit de importante pentru firmele si brandurile romanesti, toate adunate la un loc pot sta la baza unui studiu de fezabilitate serios si concret. Uneori intreprinzatorii pot avea o viziune fixista asupra potentialului produselor oferite, ei vazand doar obiectivul urmarit, nu si piedicile, dificultatile in realizarea acestuia, de aceea este imperios necesar ca firmele sa apeleze serviciile profesioniste oferite de Mednet, firmelor. 

Pentru a putea oferi servicii profesioniste echipa de la Mednet se raporteaza, cerceteaza si prelucreaza date cu privire la analiza pietei, studii pe consumatori, studii de brand, testare de produse, ambalaje, reclame sau concepte, comparatii de pret, studii si comparatii pe magazine, client misterios. Pe langa toate aceste Mednet mai ofera barometrul medical MEDIBUS, barometrul peitelor de asigurari si pensii private ASIBUS dar si pachetul de studii DEVNET care este format din module si se poate personaliza pentru fiecare afacere in parte. 

Intotdeauna pentru a putea avea rezultate cu o marja de eroare cat mai mica, trebuie ca plaja respondentilor la sondaje sa fie cat mai larga si diversificata. De aceea echipa Mednet a lansat o campanie de promovare si constientizare a publicului larg de ce este nevoie de a se implica si a participa la sondajele de opinie realizate prin intermediul platformei Mednet. Este intotdeauna important sa participam la sondaje de opinie pentru ca, la fel ca si la vot, este democratic si liber sa ne exprimam opinia cu atat mai mult cu cat raspunsurile noastre vor sta la baza unor studii si cercetari care intr-un mod sau altul ne afecteaza si pe noi, direct sau indirect. Dar ca participarea la sondaje sa fie cat mai atractiva pentru fiecare participant, atat inscrierea in in platforma dar si implicarea in sondajele viitoare oferite prin intermediul Mednet sunt insotite de tombole cu premii atractive. 

https://www.research.net/s/TZKS3DC

Recomand cu caldura tuturor cetatenilor sa se inscrie in platforma Mednet aici si sa participe activ la sondajele de opinie. Ca sa va conving va pot spune concret ca veti avea parte de foarte multe avantaje cum ar fi: veti intra intr-o comunitate online de persoane cu acces la studii de piata actuale si interesante, va veti putea exprima opinia despre produsele si serviciile de pe piata romaneasca si veti contribui la imbunatatirea lor in folosul consumatorilor, veti avea sansa, la fiecare chestionar online completat, sa castigati premii in bani sau produse, fiecare studiu desfasurat de Mednet Marketing Research Center venind si cu o tombola cu premii, dar nu in ultimul rand, veti cunoaste mai bine ce inseamna market research si cum contribuie acesta, prin contactul direct cu dumneavoastra, consumatorul final, la imbunatatirea activitatii companiilor, a produselor si serviciilor oferite de acestea si la cunoasterea in profunzime a societatii. 

Crearea acestei platforme are ca principal scop realizarea unei baze de date cu persoanele care sunt de acord sa participe la viitoare sondaje online organizate de compania Mednet Marketing Research Center. 

Baza de date nou creata va contine o serie de informatii socio-demografice, printre care si adresele de email ale respondentilor. Informatiile furnizate de respondenti vor fi tratate cu maxima confidentialitate, insemnand ca nu vor fi divulgate unor terte persoane ci vor fi folosite in scop intern de compania Mednet Marketing Research Center. 

Atentie, doar daca va inscrieti in platforma veti avea sansa de a castiga o camera foto Fujifilm sau unul dintre cele 10 USB stick-uri de 4 GB. Puteti de asemenea intra si de pe adresa de Facebook Mednet. Sau puteti da un simplu click pe imaginea Mednet, pozitionata prima in partea laterala dreapta a sitului. 

Nu uita si opinia ta conteaza intotdeauna!!! 

Un comentariu:

  1. Cei ce doresc sa-si exprime parerea si in cadrul sondajelor www.VoceaPacientului.ro : "Mituri despre sanatate" participa in fiecare vineri la tragerea la sorti a unui premiu. In luna aprilie premiile sunt: 3 rollere Parker si o rama foto digitala Philips. In cazul in care completezi mai multe sondaje iti oferi mai multe sanse de castig.

    Azi sunt disponibile 4 sondaje: Mituri despre boala cardiaca, Mituri despre cancer, Mituri despre sanatate mintala & violenta si Mituri despre bolile respiratorii. Mai poti accesa si peste 500 de 'pastile' cu stiri medicale de calitate, peste 120 de prezentari cu sfaturi medicale practice sau poti sa te relaxezi urmarind colectia de secvente amuzante de pe pagina e-fun. In plus, in fiecare vineri gasesti stiri medicale noi.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro