Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O abordare mai altfel a detoxifierii organismului si a slabitului sanatos

Ce inseamna un corp frumos? Cine are corp frumos? Unele persoane? Starurile? Dansatorii? Categoric Nu!!! Daca va raportati la raspunsuri de genul acesta faceti o mare greseala. Raspunsul corect este toata lumea are un corp frumos! Fiecare dintre noi. Sunteti de aceeasi parere? Dumnezeu nu face greseli. El v-a dat scheletul, muschii si un corp armonios. Dar daca totusi nu aratati cum v-ati dori, nu este datorita celor amintite mai sus, ci din cauza stratului de grasime care acopera muschii. Stratul de grasime poate fi imaginat exact la fel cu vesmantul sunt femeilor conservatoire islamiste, care sunt acoperite de sus pana jos de stofe. Adevarata splendoare nu se cunoaste si nu se vede niciodata de vesmantul acoritor. 

Grasimea initial nu a fost rea, este ca si „marxismul” teoria era faina, dar aplicarea horror. Teoretic grasimea ne ocroteste organele interne si se depune pe corpul nostru, ca si o sursa de energie, o camara mobila pentru zilele negre… Mmmda... Desi ne plangem mult, grasimea de pe solduri ne arata ca totusi nu avem parte de zile negre, caci ne hranim mai mult decat ar fi necesar supravietuirii organismului. Daca ar trebui sa alergi cativa kilometri cu un bustean in mana, dupa care ar trebui sa porti o lupta crancena cu punga de chipsuri, pentru a o dobora si vana, iar dupa aceea ar trebui sa calatoresti din nou cativa kilometri sa o tarasti acasa, poate intre timp pe drum sa mai porti cateva lupte cu triburi ostile, care vor sa-ti confiste punga si poate dupa atata chin chiar ti-ar si confisca-o, in ziua respectiva lasandu-te fara hrana, ar fi justificat ca sa bagi in tine 2 pungi de chipsuri, una dupa alta in aceeasi zi. Totusi in zilele noastre, pentru a manca o punga de chips, ceea ce necesita in era preistorica vreo cateva ore de efort pentru procurarea hranei si consum de energie (poate mai mult, caci trebuia sa si astepti in tufa ca sa apara la un moment dat chipsul), se reduce la cateva minute, pana mergi peste drum la alimentara sa cumperi o punga, timp in care folosesti vreo 20 de kilocalorii in aceasta activitate, in comparatie cu prietenul nostru preistoric pentru care insemna un consum de cateva sute de kilocalori. Prin urmare pentru el era perfect justificat sa consume 500 de kilocalorii, pe cand tu o sa ai un surplus de 480 kilocalorii, drept urmare raportandu-ne la o masa de depunere, v-a insemna 70 grame de grasime pe funduletul tau, terifiant, nu? 

Ceai verde

Aceasta este numai partea vizibila, dar mai exista o parte a povestii, aceea pe care o ignoram de multe ori, pentru ca este „invizibila”, sau mai bine spus, suntem prea ignoranti sa recunoastem evidenta. Stiti ce contine o punga de chips? Mai nou pe etichetele alimentelor nu gasim E-uri, gasim denumirile chimicalelor, pe care, din nou le ignoram din cauza ca nu le cunoastem formula chimica si denumirea. Printre acestea se numara: aromatizant natural (na asta da! „aromatizant natural”, unde creste aromatizantul in natura?), pudra de ceapa (cine isi imagineaza ca piticii Albei ca Zapada cultiva ceapa intr-o gradinuta la marginea padurii, dupa care o culeg, intre timp zburda Bambi si Zanele bune si frumoase pe langa ei, dupa asta o usuca in camaruta lor simpatica iar cand procesul de uscare este terminat, incep sa le toace marunt iar apoi toarna totul in saculete si le duc la fabrica de chipsuri pentru predare, astia se inseala categoric. Nu acesta este procedeul in realitate, de fapt in proces, de cele mai multe ori nu sunt implicati piticii, dar nu este inplicata nici macar ceapa), carne de vita pulbere (e buna si asta), extract de ardei si acum tineti-va bine acestea erau „ingredientele”, acum urmeaza potentiatorii de gust, gen: monosodium glutamat, guanilat si inozinat disodic, zahar (te miri ce face zaharul in chips, nu?) si antioxidanti (atentie, antioxidanti!!!), cum ar fi acidul citric si arome. Arome, care iarasi nu provin din gradina celor sapte pitici. Pana acum am pomenit de chipsuri, dar din pacate „ingredientele” mai sus amintite nu se regasesc numai in alimentele, cum ar fi chipsul, oarecum la chipsuri si eu ma asteptam sa fie rau, pentru ca are aceasta faima, insa pe piata aproape toate alimentele preparate si procesate, puse in conserva, impachetate frumos, din pacate, contin sau au la baza productiei componente si substante a caror nume e greu de pronuntat. 

Ideea este simpla, alimentele ale caror ingrediente sunt greu de pronuntat, nu sunt numai pentru limba grele, dar sunt si pentru organismul tau. Alimentele care sunt bune pentru tine sunt cele simple, cu cat sunt mai putin preparate, procesate si cu condimente sofisticate, cu cat contin mai putini aditivi alimentari (indulcitori, coloranti, conservanti si tot feluri de agenti si potentiatori), cu atat sunt mai sanatoase. Alimentele in forma lor cea mai simpla sunt asimilate cel mai bine. Ganditi-va asa: voi sunteti ceva organic, un organism „bio”, nu un motor cu combustie interna, este normal, ca pentru mentinerea si functionarea normala, nu aveti nevoie de derivatele petrolului ci tot de ceva organic, cum ar fi pieptul de pui facut la gratar, salata mixta fara sosuri si maioneze pline de E-uri suspecte. Degeaba ii dai motorina la vaca, ca nu o sa-ti dea lapte, cred ca intelegeti ideea. Dar aceasta este varianta buna, dar ce te faci cand vaca mananca si iarba, dar pe langa iarba si derivati petrol, apoi tu consumi laptele gandindu-te ca ai mancat numai iarba? Este de asemenea o naivitate din partea noastra, exact ca atunci cand mananci chipsuri sau ciocolata si te gandesti ca mananci cartofi si cacao pura. 

Ce poti sa faci in cazul acesta, ca sa eviti si sa elimini toate toxinele din organism? Chiar in totalitate? Probabil nimic. Dar totusi sa reduci toxinele asta se poate si mai poti face din cand in cand o detoxifiere a organismului. 

In fiecare civilizatie, idealul de frumusete este reprezentat de conglomeratul trasaturilor frumoase care sunt cel mai greu de dobandit. Crudul adevar este ca mai nimic din ceea ce se afla intr-o forma simpla si naturala, adica neprelucrata si neprocesata, cum ar fi o varza, un mar, un piept de pui gatit cu cat mai putina sare (deoarece sarea favorizeaza retentia apei in organism), nu se poate ridica la savoarea gustului ce-l intalnim la mititei, cartofi prajiti sau un tort Dobos. Ce sanatos este marul? Desigur. Dar si varza? Desigur. Dar cand le mananci nu ai satisfactia ce o ai consumand o shaorma cu de toate zdravana. Ai putea sa elimini arahidele sarate (tratate bine) sau biscuitii plini de aditivi, dar foarte gustosi din alimentatia ta? Vei putea? Da? Oare? Raspunsul este simplu probabil ca niciodata, nici macar o data? Asta este, nu poti. 

Traim in societatea in care suntem bombardati cu reclame implicand alimente prezentate ca fiind hiper- si arhi-gustoase, iar in cazul „mega-fericit” in care tot timpul poti spune un „NU” categoric acestor alimente, oricum ramane aerul, smogul orasului, a mediului in care traim pe care din pacate nu avem cum sa-l evitam. Foarte putin se discuta inca de exemplu, despre acumularea metalelor in organism, toata lumea stie ca fierul este esential, insa sunt multe alte metale, care nu sunt folositoare organismului neavand nici un rol in procesele noastre biologice, toate acestea acumulandu-se pot avea diferite consecinte asupra sanatatii noastre. Esti obosit/a in ultima vreme? Ai nevoie dimineata de o cafea, ca sa poti porni „motorasul” tau? Te doareuneori capul? Esti iritabil/a, stresat/a, poate depresiv/a? Toate acestea sunt o parte din efectele „usoare” ale prezentei metalelor grele in organism, insa sunt numeroase altele si mai grave, cum ar fi cancerul, problemele de digestie, de rinichi, imbolnavirea articulatiilor, a sistemului osos, etc. Fiecare dintre noi avem predispozitie genetica la anumite boli si in functie de asta o sa suportam efectele, consecintele, nocivitatea vietii personale si a mediului daunator in care traim. 

Toate aceste elemente, din pacate, nu le poti elimina in totalitate, dprin urmare oricum vei introduce involuntar, in organismul tau, in mai mica sau mai mare masura toxine, iar pentru a combate, pentru a lupta impotriva efectului daunator al acestor toxine si metale grele introduse pe difertie cai, in organismul tau, v-a trebui sa te detoxifici. Dar ce inseamna de fapt cuvantul asta la moda si anume ”detoxifiere”. Este oare numai un concept la moda fara sens sau chiar este ceva vital pentru tine si reprezinta elementul ce v-a contribui serios la bunastarea ta si la o viata mai lunga si fericita? Cu siguranta pe piata exista mii de produse, care repeta ca un CD stricat cat de important este sa te detoxifici cu produsul lor, insa oare care dintre ele ofera informatii veridice? 

Zeolit

Detoxifierea inseamna, cu alte cuvinte ajutorul dat organismului in lupta de a scapa de otravurile acumulate prin diverse mijloace si zic ajutor, pentru ca organismul nostru, saracul prin natura lui este „programat” de a elimina elementele toxice, insa viata moderna ofera toxine intr-o cantitate atat de abundenta, incat are nevoie de un ajutor ca sa poata face fata luptei impotriva toxinelor, pentru a ne mentine energici, cu un sistem imunitar si digestiv bun si desigur ce ne dorim cu totii, sa ne mentinem si o silueta de invidiat! Un ajutor de nadejde vine din partea suplimentului alimentar Zeopur prin componentele sale unice pe piata din Romania: zeolitul si ceaiul verde (decofeinizat). Zeolitul nu este ceva nou, el existand in natura in cantiatati mari, fiind o substanta minerala care se gaseste in rocile vulcanice, foarte benefica avand utilizare in diferite domenii, cum ar fi curatarea apelor (de exemplu dupa explozia de la Fukushima, a fost folosit Zeolit). Particulele de Zeolit incarcate cu o sarcina electrica sunt capabile sa penetreze membrana celulelor, astfel ajungand la nivel celular, datorita incarcarii electrice si suprafetei zeolitului specifice, acestea au insusirea de a lega materiile toxice aflate in citoplasma. Caracteristicile principale ale cristalelor de zeolit sunt poroase, fiind strabatute de gauri si canale microscopice. In cazul in care aceste cristale intra in contact cu solutii toxice atomii din pori isi schimba locul cu atomii din solutia respectiva, astfel incat suprafata particulelor avand o sarcina electrica negativa, ceea ce inseamna ca au proprietatea sa atraga si sa lege radicalii liberi cu incarcare pozitiva. Rezultatul este ca particulele care se leaga cu radicalii liberi sunt eliminate prin transpiratie, urina si scaun. 

Ceaiul verde este deja cunsocut pentru calitatile sale care favorizeaza detoxifierea, astfel contribuind substantial in procesul de curatire a organismului accelerand eliminarea toxinelor acumulate si favorizand procesul de ardere a caloriilor, nu in ultimul rand stimuland procesului de slabire. Eliminarea toxinelor acumulate impiedica dezvoltarea bolilor cum ar fi cancerul, reduce substantial sansele aparitiei bolilor cardiovasculare, reduce tensiunea, continand cofeina are un efect revigorant, insa in comparatie cu cafeaua, se absoarbe mai lent si este asimilat treptat de organism, prin urmare ofera un „elan” mai natural avand efect mai indelungat, decat in cazul cafelei, care iti da un „boom” dint-odata, socand organismul. De asemenea intareste sistemul imunitar, astfel protejandu-te mai bine de virusi si infectii, iar daca il consumam fara zahar, datorita continutului de fluorid ne protejeaza chiar si de aparitia cariilor. 

Supliment Alimentar Zeopur

Oare Zeopur are si efecte adverse? Se poate supradoza? Raspunsul este ca nu exista studii care sa confirme ca ar exista supradozaj din zeolit sau ceai verde. Desigur regula universului este ca nimic nu trebuie consumat in cantitati industriale, oricum organismul foloseste exact cat are el nevoie, excesul fiind pur si simplu eliminat, dar sub nici o forma nu putem vorbi despre riscuri la supradozaj. Ca si efect advers am putea aminti sensibilitatea unor persoane, la inceputul curei de detoxifiere, la elementele din alcatuireaa zeopurului, astfel avand de a face cu o usoara diaree, urinari mai dese, dar acestea nu sunt efecte negative, de fapt este numai dovada ca substantele din Zeopur chiar „lucreaza”, s-au pus pe treaba si elimina toxinele din organism. In mod cert detoxifierea o putem sesiza dupa 1-3 zile, de la inceperea curei, efectele secundare dispar in acest timp, ulterior revenindu-se la normal, desigur nu inseamna ca elementele nu mai lucreaza, ci numai ca organismul s-a obisnuit cu substantele noi si efectul lor, respectiv detoxifierea v-a continua insesizabil. 

Alturarea zeolitului cu ceaiul verde face un cuplu perfect care lucreaza din interior iti v-a oferi rezultate vizibile la exterior si iti v-a intari atat sanatatea dar si imunitatea organismului. Recomand Zeopur care este un supliment alimentar avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare cu inregistrarea nr. 5968/21.09.2012, fiind admis in toate testarile prealabile importului, obtinand astfel Avizul de Notificare de la Institutul de Bioresurse Alimentare din Bucuresti. Zeopur si Plantina sunt marci inregistrate de Societatea Comerciala Iconica SRL. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro