Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

La ce mai putem folosi cardul bancar?

Impozitele si taxele sunt un rau necesar pentru functionarea statului roman, de aceea ca si cetateni cu buna credinta este bine sa ne achitam de ele intotdeauna. Unul din trei romani considera ca plata taxelor este un proces dificil, in principal din cauza birocratiei, a programului greu de respectat al administratiilor locale si timpului indelungat necesar efectuarii platilor. In acest context, utilizarea cardului pentru plata taxelor si impozitelor locale este o optiune atractiva pentru mai mult de doua treimi dintre romani. 

Orasul Viitorului

Mai sunt cateva zile in care se mai pot plati impozitele si taxele fara penalitati de aceea recomand sa va grabiti si sa folositi cardul pentru achitarea lor. Achitarea cu cardul este cel mai simplu si usor mod pus la dispozitia contribuabililor. Utilizarea platii cu cardul are multe avantaje, de la comision zero la plata cu cardul a taxelor si impozitelor, la economisirea de timp prin evitarea drumului la bancomat. Plata cu cardul prezinta siguranta sporita datorita eliminarii riscurilor generate de manevrarea numerarului (furt, pierdere) si obligativitatii aprobarii oricarei tranzactii de catre posesorul cardului (prin codul PIN sau semnatura). In plus puteri valorifica diversele oferte puse la dispozitie de catre banci exclusiv pentru carduri, cum ar fi cash-return sau rate fara dobanda. Nu uitati ca, in ceea ce privește platile online, principalele avantaje vizeaza in special confortul contribuabililor: tranzactiile se pot efectua de oriunde, 24 de ore din 24, inclusiv sambata si duminica, in conditii de securitate recunoscute pe plan international. 

Taxele si impozitele locale pentru sectoarele 2, 3 si 4 din Bucuresti, Cluj-Napoca si Targu Mures pot fi platite cu cardul in noua locatii special deschise in perioada 4 - 31 martie in centre comerciale. Plata taxelor si impozitelor locale se poate face in cadrul locatiilor speciale cu orice tip de card bancar, cu ajutorul aceluiasi sistem informatic disponibil si la administratiile fiscale. Astfel, in baza actului de identitate, contribuabilii vor afla cu exactitate sumele de plata, inclusiv eventualele restante, si pot decide sa le plateasca partial sau integral. Lista cu locatiile unde sunt instalate locatii speciale este disponibila la urmatorul link

Taxele si impozitele locale pot fi platite cu cardul la 18 infochioscuri instalate in supermarket-urile si mall-urile din sectoarele 2 si 6 din Bucuresti si Ploiesti. Procedura de plata a taxelor si impozitelor la infochiscuri presupune scanarea actului de identitate al contribuabilului pentru a afisarea sumelor de plata si introducerea unui card bancar pentru achitarea partiala sau integrala a obligatiilor fiscale. Lista cu locatiile unde sunt instalate infochioscuri este disponibila la urmatorul link

Anul acesta este organizata si o competitie intre orase care are ca scop mobilizarea contribuabilor in folosirea platilor cu cardul a taxelor si impozitelor. Asadar toate primariile din Romania care accepta plata taxelor si impozitelor cu cardul au fost invitate sa participe la competitia nationala de plata a taxelor si impozitelor locale cu cardul, derulata in perioada februarie - martie 2013. Pentru a oferi sanse egale tuturor primariilor care accepta plata taxelor si impozitelor cu cardul, orasul castigator va fi desemnat in functie de numarul de plati cu cardul raportat la 1.000 de locuitori, iar cele sase sectoare din Bucuresti vor fi considerate in mod individual in cadrul competitiei. Orasul cu cele mai bune rezultate privind plata taxelor cu cardul va primi titlul de "Orasul viitorului" si va fi premiat cu o expozitie tehnologica interactiva, cu acces liber, in care vor fi prezentate publicului larg tehnologiile inovatoare de plati dezvoltate de Visa Europe si de partenerii sai. 

Plateste impozitele si taxele cu cardul si sustine orasul tau in competitia “Orasul Viitorului”. Nu uitati ca a fost creata o aplicatie informativa pe Facebook prin care contribuabilii pot afla detalii privind modalitatile de plata a taxelor si impozitelor locale cu cardul, beneficiile platii cu cardul si despre competitia nationala de plata a taxelor si impozitelor locale cu cardul. Numai inscrierea in aplicatia de pe Facebook poate aduce norocosilor unul din cele doua smartphone-uri Samsung Galaxy SIII oferite prin tragere la sorti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro