Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Finala BlogWars

Blogwars a ajuns pe ultima suta de metri, mai exact mai sunt cateva ore pana aflam castigatorul. Cum e musai sa-ti zici opinia am s-o fac si eu.

Blogwars

In primul rand ii felicit pe toti participantii si pe finalisti in special, am votat articolele participante pe tot parcursul concursului mai mult pentru detalii tehnice si abordare realista. Chiar nu am vazut nimic fantastic in ceva inventat, poate daca eram la un concurs de povesti sau beletristica atunci as fi votat dupa alte criterii dar cum este vorba de un concurs cu specific tehnic imi mentin directia pe care am avut-o si pana acum.
In finala au ramas doi Gabriel Ursan si Octocat, poate multi m-ar acuza ca votez ca-s barbat cu partea masculina, dar sa zicem ca nu fac parte din categoria de femei pedeliste care au votat cu femeia pentru ca erau femei, nu fac discriminari.
Votul meu merge catre Gabriel Ursan, pentru ca are un articol realist si tehnic ca de obicei, nu mi-a inselat asteptarile deloc. Imi place si articolul scris de Octocat, este un articol bun si creativ, insa parerea mea este ca celalalt e mai bun pe partea tehnica si realitate.
Acestea fiind zise sper sa castige Gabriel Ursan pentru ca merita din plin.


2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro