Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Doriti sa testati o pereche de pantofi timp de o saptamana?

Rar iti este dat sa vezi cate o initiativa geniala a unui producator care se preocupa de satisfacerea nevoilor si multumirea clientilor sai. Am ramas placut surprins sa aflu despre o provocare propusa de o firma producatoare de incaltamine din Oradea, astfel cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara 2013, Leofex angajeaza, cu contract de colaborare, 20 de persoane din intreaga tara pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofi din colectia noua. 

Se cauta purtatori de pantofi

Intotdeauna am sustinut initiativele care vin in intampinarea nevoilor clientilor care sunt necesare mai ales cand vorbim despre incaltaminte. Cred ca multi dintre noi au patit de multe ori sa cumpere incaltaminte care ulterior sa-si fi dat seama ca a luat-o degeaba acea incaltaminte pentru ca nu o poate folosi in scopul pentru care a fost achizitionata. 

Din proprie experienta am patit de multe ori sa-mi cumpar incaltaminte care arata superb, cu un design la moda si un pret pe masura, eram foarte incantat mai ales sa-mi gasesc marimea potrivita, sa fie totul perfect la proba din magazin, apoi la o purtare mai indelungata de cateva ore sa constat ca era total neconfortabil iar dezamagirea sa fie maxima. Din punctul meu de vedere campania lansata de Leofex este cu atat mai importanta si binevenita cu cat persoanele selectate pentru a purta incaltamintea, trebuie sa aleaga o pereche de incaltaminte la alegere, sa o poarte timp de o saptamana iar apoi sa intocmeasca un raport de purtabilitate care sa descrie cativa parametri cum ar fi aspectul, comoditatea si cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte. 

Asa ceva as purta cu placere

Este general valabil ca fiecare om difera din punctul de vedere al conformatiei piciorului, la dimensiuni si la stilul de mers, asa ca o sa ma refer la problemele ce le intalnesc frecvent la incaltamintea barbateasca. Sunt constient ca fiecare designer de incaltaminte cand realizeaza o creatie are in minte si unele materiale care se potrivesc cu noul model, ca si aspect, culoare, usurinta de confectionare etc. De obicei cumpar pantofi care au o singura culoare sau doua culori, niciodata nu iau ceva cu mai multe culori, in general prefer negrul si nuantele de maro. Prefer pantofii din piele naturala sau piele biosintetica. Imi plac pantofii cu talpa mai moale si mai flexibila, de obicei am probleme cu talpa tare si rigida, ma deranjeaza si la mers si de multe ori cedeaza, probabil din cauza stilului de mers se uzeaza la calcai si crapa in talpa. Apoi sunt o persoana cu capul in nori de aceea de multe ori ma impiedic sau ma lovesc, ori mai frec pantofii de scari, borduri si alte obiecte, in general pantofii cu talpa lipita se dezlipesc sau la cei cu talpa cusuta se mai rupe destul de rar cusatura, insa de cele mai multe ori problemele apar la piele care se agata, se rupe, se zgarie sau se duce culoarea. As fi foarte interesat sa aflu parerea testerilor cu privire la aceste aspecte. 

In interiorul pantofului cel mai adesea am avut probleme cu unele cusaturi realizate in locuri foarte deranjante la mers, mai ales ca am un picior mai lat si nu prea pot purta pantofi cu forma lunguiata sau varfuri ascutite. Din cauza piciorului mai lat sunt deranjante cusaturile ce sunt aplicate in zona de flexare a labei piciorului si de obicei acolo si cedeaza materialele ce mai repede, fiind zona in care se exercita fortele cele mai mari. De cele mai multe ori acolo imi vine degetul mic de la picior si saracu de el, trebuie sa suporte bataturi, umflaturi, chiar si basici. La pantofii cu siret si limba realizarea cusaturii cu care este prinsa limba uneori este deranjanta la mers. La calcai mai am intotdeauna probleme cu pantofii mai ales cu cei care sunt cusuti in spatele calcaiului desi au material aplicat peste dupa doua-trei purtari sau chiar la prima, deja simti imbinarea si cusatura respectiva, uneori te jeneaza si-ti face bataturi. Tot la calcai poate din cauza stilului de mers se roade foarte repede materialul si se aduna in valuri, recunosc ca am si un obicei prost de a scoate pantofii din picioare fara sa-i desfac la siret. La fel ca la calcai si pingelele dupa mai multe purtari se aduna si se onduleaza parca as avea valuri sau dune in interioriul pantofilor, probabil si din cauza ca am un obicei cand stau pe scaun sa-mi tin picioarele sub el sau pe landa el si sa tin laba picioarelor flexata miscandu-le tot timpul. Am mai sesizat la unele perechi de pantofi dupa o purtare la club sau la diferite evenimente mai multe ore, sau intr-o zi ploioasa dupa ce te descalti ai surpriza sa constati ca ai pete de culoare pe picior sau pe sosete, este de-a dreptul dezarmant si dezamagitor sa sti ca ai dat 50-100 de euro pentru o pereche de pantofi si dupa ce-i porti sa ai picioarele colorate ca un dalmatian. As fi foarte interesat sa aflu cum se comporta pantofii dintr-o noua colectie si parerea testerilor dupa ce i-au purtat timp de o saptamana. De accea sustin initiativa celor de la Leofex si le-as multumi daca ar publica pe site parerea testerilor. 

Din pacate in ceea ce priveste asortarea, acolo nu ma pot pronunta pentru ca nu am ochiul format si nici nu ma asortez intotdeauna cum trebuie. As fi foarte fericit daca as afla de la persoane avizate si experte “cum?” si “cu ce?” se asorteaza cel mai bine o anumita pereche de pantofi, mi-ar fi de mare ajutor sa am in minte dimineata cand ma pregatesc pentru servici sau inainte de a merge la evenimente cu ce sa asortez pantofii sau imbracamintea cu ce pantofi se poate asrota cel mai bine. Am sa aplic si eu cu un CV la aceasta campanie poate voi fi selectat desi sunt constient ca intampin unele mici probleme la asortare. 

www.leofex.ro

Recomand si sustin initiativa celor de la Leofex de a angaja cu contract de colaborare 20 de persoane pentru a testa incaltamintea din noua colectie primavara-vara. Toti cei interesati de o astfel de provocare sunt invitati sa trimita cate un CV pe adresa cariere@leofex.ro sau se pot inscrie si pe facebook la adresa de aici. CV-ul trebuie sa cuprinda urmatoarele: varsta, sex, numarul la pantofi, greutate, alti parametri pentru evaluare pantofi dar si sugestii generale referitoare la pantofii Leofex. Persoanele selectate vor trebui sa poarte o pereche de incaltaminte la alegere, timp de o saptamana si apoi sa intocmeasca un raport de “purtabilitate” care sa descrie cel putin urmatorii trei parametri: aspect, comoditate si mix&match (cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte). Persoanele vor fi remunerate cu suma fixa de 150 lei pentru serviciile aduse. Perioada de inscriere pentru job este intre 1-31 martie asa ca grabiti-va sa va inscrieti pentru un job interesant si nou aparut in Romania. Nu uitati ca se jobul se adreseaza persoanelor iubitoare de “papucei” de pe intreg teritoriul tarii. 

Recomand incaltamintea Leofex din prisma faptului ca traditia, calitatea si inovatia sunt trasaturile de baza ale companiei. Leofex ofera incaltaminte de calitate care sa satisfaca atat clientul care prefera produse clasice si elegante dar si clientul care isi doreste produse de calitate, dar in trend, de accea a lansat o provocare tuturor de a praticipa ca tester de pantofi pentru noua colectie primavara-vara 2013. 

4 comentarii:

  1. ador pantofi josi ,care imi ofera comoditate si confortul dorit asa ca as cumpara daca as stii ca sunt exact cum imi doresc eu .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam asta, in cazul acesta iti recomand sa trimiti un CV la LeoFex si sa te inscrii pentru un job de Tester pentru pantofi.
    Sunt sigur ca intr-o saptamana iti vei da seama daca sunt ceea ce-ti doresti si in plus vei fi si remunerata pentru asta.
    Aaaa si poate ne vei dezvalui si noua experienta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. astept articolul-raport dupa ce vei purta pantofii doriti pt ca vei fi ales cu siguranta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Valy pentru incredere, totusi cred ca esti putin prea optimist :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro