Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

A fi sau a nu fi tester de pantofi Leofex?

Leofex o firma oradeana romaneasca care confectioneaza incaltaminte vine in intampinarea consumatorilor romani cu o provocare interesanta, cu o noua abordare in lansarea colectiei de primavara/vara de pantofi de dama si barbatesti, si anume “tester de pantofi”. 

Tester Pantofi

Cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara 2013, Leofex angajeaza, cu contract de colaborare, 20 de persoane din intreaga tara pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofi din colectia noua. Cv-urile pot fi trimise pe adresa cariere@leofex.ro sau va puteti inscrie si pe facebook: http://statictab.com/t4mzzmr. 

Toate persoanele selectate vor trebui sa poarte o pereche de incaltaminte la alegere, timp de o saptamana si apoi sa intocmeasca un raport de “purtabilitate” care sa descrie cel putin urmatorii trei parametri: aspect, comoditate, mix&match (cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte). Persoanele selectate vor fi remunerate cu suma fixa de 150 lei pentru serviciile aduse. 

Pantofi eleganti barbati negri

Pe langa parametrii urmariti de cei de la Leofex, as fi curios sa aflu spre exemplu cum se pot intretine incaltarile din piele intoarsa sau materiale care nu se pot da cu crema de pantofi. La fel cum as fi curios sa aflu cum se curata pantofii din materiale care nu se pot da cu crema de pantofi in exterior, ce solutii se pot folosi, mai ales ca traim intr-o tara care este plina de praf si odata ce ai incaltat o pereche de pantofi dupa purtare trebuie curatati si ingrijiti. De asemenea as vrea sa stiu cum poti curata perechile de pantofi in interior, cu ce solutii si ce modalitate se poate utiliza, nu de alta dar nu la toate incaltarile merge sa le speli cu masina de spalat cum procedez de obicei, nu de putine ori dupa o asemenea spalare si dupa centrifuga am ramas fara incaltaminte ca n-au rezistat la metoda aplicata. Asta este chiar o problema cu care ma confrunt si inca nu i-am gasit o solutie de aceea as vrea sa aflu si parerea altor persoane cum ar fi testerii de pantofi, dar si a unor profesionisti cum sunt cei de la Leofex care pot oferi informatii pretioase. 

www.leofex.ro

Pentru toti cei interesati de un job de tester pentru pantofi sper sa tina cont si de intrebarile puse mai sus sau in celelalte articole si sa poate intocmi raportul de purtabilitate cat mai detaliat si util pentru consumatori. Nu uitati ca CV -ul trebuie sa cuprinda: varsta, sex, numarul la pantofi, greutate, alti parametri pentru evaluare pantofi dar si sugestii generale referitoare la pantofii Leofex. Toate detaliile suplimentare le gasiti pe situl celor de la Leofex si pe pagina lor de facebook. Pentru peroanele din Oradea care sunt interesate de ineditul job CV-urile se pot depune in magazinele din Oradea: 
Centru - Republicii nr. 27. 
Bd. Decebal - Simion Barnutiu nr. 15. 
Nufarul - Nufarului nr. 54. 
Rogerius - Transilvaniei nr. 9. 

Abia astept desfasurarea campaniei de tester pentru pantofi de la Leofex si sa vad parerea celor care au purtat pantofii timp de o saptamana si cum s-au comportat. Iar raspunsul de la intrebarea din titplu cred ca este intuit de toti, cu siguranta cel mai bine si recomandat este sa fi tester de pantofi Leofex. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro