Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Incredibil Hyundai Elantra conceptul GT echipat cu 600 cp

Avand un Hyundai Elantra din 2001 in fata blocului nu am putut ramane indiferent cand am vazut noul concept GT cu 600 cp, incredibil am exclamat, ce poti face dintr-o masina cand esti pasionat de motoare. Noul concept GT de la Hyundai este o bijuterie si eclipseaza multe modele de masini dedicate in special puterii.



Hyundai a facut echipa cu Bisimoto Engineering pentru a produce un incredibil Elantra GT cu putere de 600 cai putere pentru SEMA Show 2012. Atunci cand combini un producator de masini de renume dedicat masinilor de serie, gen Hyundai cu un partener dedicat tuningului cu sediul in California, Bisimoto Engineering, rezultatul obtinut este un Elantra GT de 600 cp. Astfel isi face debutul la SEMA noul concept Elantra GT intr-un mod spectaculos. Cei de la Bisimoto au aplicat inalta tehnologie si performanta pe noul concept Elantra GT care a capatat performante incredibile. Bisimoto Engineering sunt cunoscuti pentru pasiunea lor de a modifica arborele cu came al motoarelor in patru cilindri si motopropulsoare Porsche transformandu-le in balauri care scuipa foc pe nari.

Cei de la Bisimoto si-au aplicat magia tehnologica si nu a ramas nimic neatins de bagheta lor, din Hyundai Elantra GT. Ei au inceput cu blocul motor de 1.8 litri si 148 cp, au inlocuit pistoanele cu pistoane forjate Arias, bielele cu biele Bisimoto iar turbocompresorul cu un turbo Turbonetics si o injectie AEM pe apa-metanol, iar injectoarele le-au schimbat cu injectoare de inalta presiune Bisimoto, doar pentru a testa ce putere poate produce un motor mic de patru cilindri.

Ceea ce au realizat a fost una dintre cele mai inalte performante cu care a iesit Hyundai in domeniul auto vreodata, o incredibila masina de 600 cp, Hyundai Elantra GT. Imbunatatiri a primit si la caroserie care a fost echipata cu un kit personalizat ARK, pentru a primi un aspect agresiv de masina de curse. Interiorul primeste un design personalizat fiind proiectat sa tina in haturi cei 600 cai putere echipare JFN, cu scaune si centuri de siguranta Bisimoto, in plus mai primeste un modul de protectie si siguranta AEM, un bord Racepack IQ3, linii impletite  G&J si un efect special Rueda, culoare de interior. Entuziasti de performanta cei de la Bisimoto  Engineering stiu cu siguranta cum sa livreze un produs personalizat in premiera pentru clientii super pretentiosi.

Ne straduim pentru a oferi cea mai mare performanta aplicata in modulele cele mai neasteptate, iar cand GT Elantra a fost introdus, de catre Hyundai, am stiut ca va fi o platforma perfecta pentru a ne demonstra priceperea noastra de tuning. Cu experienta noastra in inductie fortata, in motoare cu cilindree mica, ne-am concentrat pe cai putere brut. Credem că produsul final este un exemplu foarte bun de ceea ce poate fi realizat doar cu un turbocompresor si tuning de motor, in ziua de azi,  afirmau cei de la Bisimoto  Engineering.

Bisimoto Engineering Hyundai Elantra GT Concept reprezinta o minune inginereasca care cu siguranta uimeste la SEMA 2012 SHOW. Aceasta masina v-a fi cu siguranta un "trebuie vazut" iar Hyundai nu ar fi putut descrie mai bine masina decat cu expresia "Acest concept este un asalt asupra simturilor." Conceptul Elantra GT va fi prezentat la SEMA Show 2012, de catre producatorul asiatic impreuna cu modelele Hyundai Veloster si Genesis Coupe. 

Sper sa avem si noi in curand autostrazi si piste pe care sa dam frau liber calutilor de sub capota si sa ne bucuram de jucarii cum ar fi un Elantra GT.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro