Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Power Bull acum mai sigur

Power Bull - o baterie extraordinar de puternica si sigura

Generatia moderna a motoarelor autovehiculelor de astazi necesita mai multa energie pentru pornire. In plus bateria alimenteaza permanent si constant, elementele si sistemele de siguranta care asigura comfortul pasagerilor. Societatea Banner a dezvoltat o baterie care nu necesita deloc intretinere si anume bateria Power Bull cu tehnologia care utilizeaza calciu pur cu scopul de a asigura indeplinirea acestor exigente in exploatarea bateriei pe piata europeana, americana si asiatica de automobile. La ora actuala Societatea Banner ridica stacheta tehnologica cu Double Top, tehnologie de siguranta brevetata, incorporata in echipamentul original (la ora actuala Societatea Banner livreaza tehnologia Double Top producatorilor de autoturisme BMW si VW). Aceasta tehnologie asigura protectia 100% impotriva scurgerii electrolitului in cazul unei inclinari extreme si ofera cea mai mare masura de siguranta la exploatare acumulatorilor.

Industria de autoturisme are incredere in tehnologiile progresiste

Standarde superioare de siguranta - tehnologia brevetata de Double Top, care a facut fata si la proba de rasturnare a bateriei, ofera protectie de 100% impotriva evadarii electrolitului pana la inclinatie de 45 de grade. La ora actuala aceasta tehnologie este livrata producatorilor de automobile BMW si VW.

Constient robust - Power Bull este proiectat optim sa dea randament maxim la solicitari de tip ciclic. Este ideal in furnizarea de energie pentru reteaua de bord a autoturismelor moderne.

Securitatea de exploatare sporita - sigurantele impotriva aprinderii inverse, ingropate adanc in interiorul bateriei, impreuna cu tehnologia Double Top asigura ca bateria Power Bull sa aiva executie neexploziva in caz de contact cu o sursa externa inflamabila si aparitia unei descarcari electrostatice (ESD).

Absolut fara intretinere - tehnologia cu calciu pur asigura un consum de apa si autodescarcare minime. Bateria Power Bull contine umplutura de la producator si este incarcata, respectiv manipularea cu electrolit nu mai este necesara.

Tehnologia cu calciu asigura pornire energica optimizarea suprafetei active de reactie si constructia placilor ofera mai multa energie.

Pornire la temperaturi extrem de scazute - parametrii excelenti de pornire la rece si energie mare de pornire.

Industria constructoare de masini are incredere - tehnologia de echipament original a lui Power Bull este folosita la echiparea din fabrica pe autoturismele produse de liderii in domeni ca BMW si VW. De acest standard inalt profita acum si toti utilizatorii de echipamente secundare.

Sortiment variat - bateria Power Bull de la Societatea Banner vine in intampinarea exigentelor marcilor de automobile europene si americane, cat si a celor asiatice.

Tehnologia cu calciu pur  

Bateria Power Bull puncteaza datorita tehnologiei sale inovatoare bazate pe calciu pur si va cucereste prin cele doua avantaje ale sale unice:
- consumul de apa extrem de redus (chiar si la temperaturi ridicate)
- durata de stocare extraordinar de lunga.

Noutatea Double Top

De acum incolo Societatea Banner monteaza protectia brevetata impotriva evadarii electrolitului Double Top in 5 tipuri de baterii. Protectia Double Top indeplineste cele mai severe exigente ale industriei de automobile si ofera un avans hotarator in domeniul sigurantei. Tehnologia Double Top se distinge prin protectia de 100% impotriva evadarii electrolitului pana la inclinatia extrema de 45 de grade, face fata si testului de rasturnare a bateriei, ofera o protectie perfectionata impotriva aprinderii inverse, indeplineste cerintele prinvind rezistenta la descarcarea electrostatica (ESD) si datorita dopurilor flexibile aerisirea poate fi amplasata fie la stanga, fie la dreapta. De aceea este ideal ca bateria sa poata fi utilizata si la echiparea SUV-urilor.

Energia din calciu pur pentru automobile asiatice

Bateria Power Bull bazata pe calciu pur de la Societatea Banner prezinta o solutie ideala pentru toate automobilele moderne si un sortiment larg, in mod special convine cerintelor automobilelor asiatice. Bateria Power Bull cu capacitatea tipizata si prin dimensiunile sale constructive sta la dispozitie aproximativ pentru toate modelele producatorilor de masini asiatici cum ar fi: Chevrolet-Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mitsubichi, Nissan, Proton, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro