Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Energy Bull

Baterie speciala rezistenta la solicitare ciclica pentru uz casnic si timp liber. Energie impachetata pentru calatorie

Prin bateria Energy Bull societatea Banner lanseaza o baterie pentru uz casnic si pentru petrecerea timpului liber. Datorita proprietatilor sale Energy Bull reprezinta o sursa robusta si ideala de energie pentru rulota/camping, barci si pentru o multime de alte domenii de activitate, utilizandu-se chiar si la instalatii de semnalizare rutiera precum si ca baterii de propulsie pentru unele tipuri de motoare electrice.

Rezistenta extrema la solicitarile ciclice asigura de exemplu o structura robusta a grilei impreuna cu separatoarele cu buzunare si cu compozitia speciala de masa activa. Mai jos sunt prezentate rezumatele tuturor avantajelor acestei baterii excelente.

Date si informatii tehnice

- rezistenta extrema la solicitare ciclica si durata de viata indelungata - rezistenta la solicitare ciclica este de 3 ori mai mare decat la o baterie de pornire.
- intretinere usoara - deschidere simpla si inscriptia MIN/MAX pe capacul ei transparent.
- asigurata impotriva aprinderii inverse - protectia impotriva aprinderii inverse este incorporata in capacul transparent al bateriei, in protectia de suprapresiune.
- intretinere nepretentioasa - consum de apa redus si autodescarcare redusa.
- incarcare simpla - posibilitatea de incarcare cu ajutorul oricarui incarcator obisnuit.
- rezistenta la vibratii - truse de placi lipite de fund si separatoare de tip buzunar captusite cu fibra de sticla, clasificarea superioara de tipul V3 conform EN 50342-1.
- capacitate optimizata - ideala pentru sarcina ciclica.
- ecologica cu exploatare usoara - la livrare umpluta si incarcata.
- maner practic pentru transportare.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro