Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

12 argumente pentru care un posesor auto alege acumulatori Banner

1 - Societatea Banner - este unul dintre cei mai mari producatori de acumulatori auto din Europa si produce baterii care respecta cele mai drastice exigente si cerinte tehnice ale autovehiculelor actuale.

2 - Incredere in calitate - marcile de renume au incredere in calitate, pentru ca doar calitatea invinge, respectiv Banner este partenerul de incredere al producatorilor auto de top.

3 - Intreprindere privata independenta - Banner Batterien este proprietatea familiei Bawart si este condusa in cea de-a treia generatie de catre Andreas si Thomas Bawart.

4 - Experienta din 1937 - aproape 75 de ani in productia de acumulatori de pornire fac din Banner unul dintre cei mai experimentati producatori de acumulatori europeni.

5 - Made in Austria - fabrica Banner amplasata in Linz-Leonding, este una dintre cele mai moderne si ecologice fabrici de acumulatori din Europa. In anul 2010 s-au investit inca 10 milioane de euro pentru modernizarea si extinderea liniilor de productie.

6 - Lider in Europa - cu cei peste 3.8 milioane de acumulatori vanduti in valoare de peste 202 milioane de euro in anul fiscal 2009-2010, Banner Batterien reprezinta unul din cei mai mari furnizori de acumulatori din Europa.

7 - Paleta larga de produse - cele 7 familii "Bull" acopera toate aplicatiile unei baterii de pornire pentru toate tipurile auto-moto.

8 - Clienti renumiti in domeniul echiparii initiale - aproximativ 30% din productia de acumulatori de pornire este livrata catre importanti producatori de autovehicule VW, BMW, Skoda, Mitsubishi, Volvo, MAN, Scania, Kassbohrer, Liebherr, Jungheinrich, Dethleffs etc.

9 - Exigente de calitate - bateriile Banner pentru echiparea secundara sunt produse la calitate de echipare initiala, asta insemnand pe aceeasi linie de productie, cu tehnologie identica si acelasi nivel calitativ ca si bateriile livrate producatorilor de autovehicule.

10 - Mare putere inovativa - bateriile AGM pentru micro-hibride (Start-Stop, recuperarea energiei de franare), echipate pe BMW si Volvo, succes asigurat de inovatiile patentate.

11 - Service de top - mai mult de 250 de angajati in 28 de reprezentante din 14 tari europene garanteaza service si consiliere de cea mai buna calitate.

12 - Tipurile principale de acumulatori de pornire fabricati
- Running Bull - siguranta si putere pura datorita noii tehnologii AGM, baterie absolut sigura si fara intretinere pentru pornire si sustinerea sistemelor de bord a autovehiculelor cu un necesar mare de energie  si sistemul Start-Stop.
- Uni Bull - bateria universala cu protectie Accusafe impotriva scurgerii electrolitului si tehnologia cu calciu pur aflata la a 5-a generatie de acumulatori.
- Power Bull - super puternica si super sigura, respectiv nu necesita intretinere deloc si sunt echipate cu tehnologia moderna cu calciu pur pentru toate tipurile de autovehicule, mai ales pentru cele fabricate dupa anul 1997.
- Starting Bull - bateria pentru autoturisme cu consumatori suplimentari putini.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro