Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Motecx Power Benzina - Tratament complet pentru sistemul de alimentare

Motecx Power este un produs profesional, tratament pentru sistemul de alimentare, folosit pentru a curta, a mentine curat si pentru a proteja sistemul de alimentare pentru vehiculele cu motor pe benzina.

Proprietati:

Tratament care permite curatarea eficienta si rapida a partilor cu depuneri din intregul sistem de alimentare, inclusiv partea de sus a motorului (chiulasa incluzand toate subansamblele), precum si protejarea acestora.

Reduce consumul de carburant, reduce emisiile poluante, imbunatateste randamentul motorului, faciliteaza si imbunatateste pornirea la rece, faciliteaza si imbunatateste arderea carburantului, imbunatateste prestatiile motorului, restabileste compresiile, reduce zgomotul datorat functionarii motorului.

Actiune:

Curatare: Curata si mentine curat motorul si sistemul de alimentare cu carburant (injectoare,pompa, supape etc), pana la camera de ardere.

Demulsifinata: Faciliteaza separarea si decantarea apei prezente in rezervorul de benzina.

Antioxidanta: Reduce depunerile cauzate de oxidare in urma procesului de ardere.

Anticoroziva: Protejeaza partile metalice ale sistemului impotriva ruginii si coroziunii. Limiteaza frecarile si impiedica orice depuneri noi.

Antiuzura si Antifrecare: Reduce frecarea pieselor in miscare (supape, garnituri), reduce uzura pieselor metalice.

Impiedica griparea pompelor de injectie.

Mod de utilizare:

Se pune in rezervorul de benzina la fiecare 20000 km sau la fiecare inspectie a automobilului.

Nota:

NU contine metale, cadmiu, PCB, halogeni, clor, fosfor, bariu, plumb, sulf, acetona, acizi, alcalini, coloranti, silicon, teflon, etc.

Disponibil in ambalaj de 300 ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro