Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Inca mai este timp - „WE has no limits’’

Traim intr-o societate globalizata, in care timpul costa bani si totul are un pret. Alergam toata ziua si avem standarde pentru orice. Traim totul in viteza si uitam de mediul inconjurator, uitam ca resursele sunt limitate, uitam ca producem deseuri si poluare, in fiecare secunda. Este important ca sa constientizam, chiar si in ultimul ceas ca planeta nu e doar a noastra, ca trebuie sa o lasam mostenire urmasilor nostri, cel putin asa cum am primit-o si noi de la parintii nostri. Este bine ca exista intentii bune si marile corporatii fac eforturi si campanii de sustinere a unui viitor verde. In acest sens, E.ON Romania a lansat campania: „WE has no limits’’ prin care ne invita sa construim impreuna un viitor sustenabil si verde. 




Ce putem face pentru un viitor sustenabil si verde? 


1. Cea mai usoara si la indemna solutie este ca sa optam pentru solutii energetice pentru un viitor mai verde. Energia de la soare, apa si vant este 100% regenerabila. Astfel, un abonament Green Home, este recomandat si la indemana oricui. 

In plus, o centrala veche care consuma mult poate fi inlocuita cu una noua in condensare cu o eficienta energetica net superioara. In aceeasi idee, te poti bucura de energia solara la tine acasa daca optezi pentru panouri fotovoltaice. Nu in ultimul rand, daca esti posesor de autoturism electric poti alimenta cu energie verde din statiile de incarcare E.ON. 


2. Urmatorul pas pe care-l putem face este sa ne activam factura electronica. Pare un gest mic dar este cu impact mare si are efect pe termen lung. In plus, E.ON Romania planteaza copaci pentru fiecare cont activat cu factura electronica. In aceeasi ordine de idei si fapte bune, E.ON Romania construieste cate 1 metru pe Via Transilvanica pentru fiecare factura electronica activata, un gest mic prin care sustin si promoveaza un stil de viata sanatos si sustenabil. 




3. Economia de energie este la indemna noastra in fiecare zi. Fie ca ne limitam sa consumam energie doar cat avem nevoie sau facem un pas mai departe si schimbam electronicele si electrocasnicele vechi cu electrocasnice noi, din categoria A+, cu o eficienta energetica mai mare. Economia de energie o putem sesiza lunar in valoarea mai redusa a facturii de energie. 

4. Limitarea risipei la alimente si produse uzuale de consum reprezinta inca un gest mic pe care il putem face. Primul pas este sa ne limitam si sa cumparam exact strictul necesar, o cantitate de alimente pe care le putem consuma inainte de a se altera sau a iesi din termenul de valabilitate. Aruncam o cantitate imensa de alimente si produse alimentare tocmai din neglijenta si nepasare. In plus, uitam ca in procesul de productie a orice, se consuma energie si materii prime, ce se pierd o data cu aruncarea produsului la gunoi. Risipa este imensa. Mai ales in marile magazine unde se arunca zilnic zeci si sute de kilograme de produse alimentare si nealimentare. 

5. Reciclarea selectiva poate fi efectuata de fiecare dintre noi. Stiu ca reciclarea selectiva este ultimul lucru la care ne gandim cand aruncam ceva la gunoi, la fel cum nici autoritatile nu au rezolvat problema pubelelor pentru reciclarea selectiva. 

In concluzie, putem face multe, fiecare gest mic poate avea efecte majore pe termen lung. Cu fiecare schimbare, oricat de mica, lumea va fi un loc mai curat și mai verde pentru fiecare dintre noi. Sper ca mesajul si campania E.ON Romania sa ajunga la cat mai multi oameni si sa ne implicam activ pentru ca Impreuna nu avem limite ! 




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

5 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro