Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Produse marca Flenor

Kituri rulment roata

Gama FLENNOR include kituri de rulment. Compania are una dintre cele mai mari oferte de pe piata. Rulmentii, fabricati din otel de inalta calitate, sunt caracterizati de o durabilitate deosebit de ridicata. In functie de versiune, kiturile complete de contin toate elementele de asamblare.

Kituri curea

Kiturile curele FLENNOR, contin curele de transmisie si / sau fulii si / sau pompe de apa, echipament tehnic si instructiuni universale de montaj, fiecare fiind ambalate individual in ambalaj. Portofoliul de produse are la baza o gama larga OE, care este actualizata continuu. Programul extraordinar al gamei de kituri curea Flenor, reprezinta un punct de vanzare unic in comparatie cu concurenta. Flenor ofera de asemenea solutii personalizate.

Pompe de apa

Pompele de apa Flenor sunt in adevaratul sens al cuvantului “o alegere permanenta”, cu o circulatie uniforma a lichidului de racire pentru functionarea optima a motorului. Este de o importanta cruciala ca functionarea circuitului lichidului de racire sa nu aiba scurgeri de-a lungul timpului. Acest lucru este deja asigurat de o inspectie la sange impotriva scurgerilor in timpul productiei. Gama este actualizata continuu.

Stergatoare

Cu stergatoarele FLENNOR indiferent de conditiile meteo extreme, sunteti sigur de o vedere clara. Fie ca vorbim de lamela standard (“ECO-Line”) sau lamela fascicul (“MEGA Linia“, ”GIGA-Line“) - pentru o varietate de tipuri de vehicule, FLENNOR ofera solutia potrivita certificata ISO / TS 16949.



2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro