Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

De ce Nissens ?

O gama larga - cererea pe piata aftermarket pentru intercoolere a crescut enorm, si se va dezvolta in continuare, in acelasi timp cu extinderea cererii de piese de schimb pentru aer conditionat.

Obiectivul constant Nissens este de a dezvolta o gama tot mai larga din toate tipurile de intercoolere de vehicule. Astazi, gama de intercoolere Nissens este formata din mai mult de 300 de produse, care acopera 75 % din parcul auto European.

Disponibilitate mare - fiecare jucator de pe piata pieselor de schimb, de la service pana la distribuitor, cauta furnizori care pot oferi un program complet de acoperire a pietei cu disponibilitate mare si stoc corespunzator.

Conceptul logistic Nissens - cu volum de stoc optimizat in conformitate cu cererea de pe piata - garanteaza disponibilitate unica a intercoolerelor, si de asemenea livrari rapide.

Calitate inalta si preturi competitive - oferta de produse Nissens, prevede o racire performanta de inalta calitate care corespunde 100% cu standardele OE. In procesul dezvoltarii, produsele sunt supuse la coroziune, vibratii, presiune, impuls, expansiune termica si teste termice de performanta. Intercoolere Nissens sunt disponibile la preturi atractive si competitive.

Durabilitatea - rezervoarele din material plastic Nissens sunt consolidate si facute din materialele plastice care contin cel putin 30-35% fibra de sticla. Nu sunt folosite in amestec materiale plastice reciclate. Plasticul este aplicat pentru intreaga gama intercooler Nissens.

Toate intercoolerele de camion Nissens "sunt sudate", si se aplica o tehnica speciala, asigurand o sudura foarte puternica, mult mai durabila decat sudarea in mod traditional.


Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro