Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Protejeaza motorul masinii tale !

De ce sa imi montez scut de motor?

Se intampla aproape zilnic sa dam intr-o groapa in mijlocul soselei, sa lovim o bordura mai inalta nefinalizata sau sa ne trezim pe un drum cu incretituri ale asfaltului. Toate acestea reprezinta pericole atat pentru integritatea masinii cat si pentru siguranta calatoriei. Scuturile de motor au rolul de a proteja motorul si baia de ulei de avarii si deteriorari in cazul lovirii sau ciocnirii cu un obiect dur. De asemenea, scuturile de motor au rolul de a mentine curat motorul deoarece apa si noroiul de pe asfalt pot afecta instalatiile auxiliare ale motorului sau pot ajunge in rulmenti, curele si reduc viabilitatea acestora.

Scutul este rezistent?

Da, scutul metalic este mult mai rezistent decat unul din plastic. Datorita formei si prinderii la un impact major cu un obiect dur opune rezistenta, nepermitand apropierea lui de piesele protejate de scut.

Scutul nu este prea greu?

Un scut, in functie de suprafata care trebuie sa o acopere, cantareste intre 5 si 7 kg. Este exact cum ati avea un bagaj de greutatea scutului de motor pe scaunul din dreapta. El este perfect conceput ca marime si greutate pentru masina pe care se va monta.

Nu supraincalzeste motorul?

Nu. Scutul nu infulenteaza cu nimic temperatura motorului. Temperatura motorului este influentata de ventilator si termostat. Spre deosebire de scutul din plastic, scutul metalic este un mai bun conducator de caldura si permite un mai bun transfer termic.

Avantajele scutului de motor:
- zgomot minim
- previn coroziunea
- durabilitate crescuta
- protejeaza impotriva lovirilor
- protejeaza impotriva supra incalzirii
- protejeaza impotriva prafului si a noroiului


Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro