Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Velux aduce lumina in casa ta !

Cred ca fiecare dintre noi am avut experiente terifiante in copilarie. Nu stiu altii cum sunt, dar eu, in copilarie, ma temeam de intuneric si aveam locuri „tabu” pe care le ocoleam si nu calcam in apropierea lor, nici torturat. Unul dintre locurile „tabu” era podul casei, urmat indeaproape de pivnita si de camara. Daca in pivnita mai coborai cu inima stransa, dupa ce ai aprins lumina, o lumina difuza si slaba, care abia reusea sa lumineze toate cotloanele, in podul casei nu urcai sub nici o forma, neinsotit de un adult. 

VELUX

Podul casei era locul unde se ascundeau dragonii, pricolicii, varcolacii si toate spiritele rele. Usa podului era ferecata cu un zavor ruginit si de fiecare data cand treceam prin dreptul ei verificam cu privirea ca nu cumva sa fie uitata deschisa de un adult sau careva dintre cei malefici, ascunsi in pod, sa fi rupt zavorul. Mi se strangea inima de teama cand un adult urca in pod cu treaba. Inca mai simt in nari mirosul acela de aer inchis, un miros de vechi si plin de praf, ce razbatea prin usa deschisa a podului. Iarna era frig, de-ti ingheta respiratia si vara era cald de nu puteai respira. In plus, era aproape bezna pana nu ridica un adult o tigla sau mai multe ca sa intre lumina, parca te-ai fi aflat in pivnita si nu in podul casei. 

Kitul VELUX

Ce-i drept, pe vremuri, casele bunicilor sau ale parintilor, nu au fost construite cu materiale noi si mansardate. Podul casei ramanea un spatiu imens, neutilizat. Astazi, lucrurile s-au schimbat in bine. Casele sunt construite cu atentie la detalii si la utilizarea spatiului construit. Casele se ridica din materiale cu o eficienta energetica cat mai mare care sa asigure locuintei o economie la energie maxima. In zilele noastre nu mai exista proiecte de case fara mansarda la fel cum, in majoritatea cazurilor, podurile caselor vechi sunt transformate in mansarde primitoare si luminoase, cu investitii minime. Una dintre companiile care te-ar putea ajuta in transformarea podului in mansarda sau constructia unei mansarde la o casa noua se numeste VELUX


Daca e sa dam crezare istoriei acestei companii, VELUX vine de la VEntilatio (ventilatie) si LUX (lumina in limba latina), iar de peste 75 de ani, Grupul VELUX a creat conditii mai bune de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. Sub denumirea generica de VELUX intra toate ferestrele de mansarda pe care le vedem in acoperisurile caselor din zilele noastre. Solutia cea mai simpla, mai eficienta si mai durabila este kitul de ferestre VELUX ce poate fi montat oriunde, oricand si in orice tip de acoperis. In plus, VELUX a fost prima companie din tara care, acum 21 de ani, a promovat ideea de a trai si la mansarda, si totodata, a scos in evidenta si a promovat beneficiile mansardei ca spatiu de locuit, luminat si ventilat natural. Astazi, apeland la produsele VELUX poti transforma podul casei dintr-un loc „horror” ce provoaca teama si teroare, intr-un loc luminos si prietenos pentru toti membri familiei. 

MyDaylight VELUX

In concluzie, cu ajutorul produselor VELUX poti transforma orice vis in realitate prin crearea unor locuinte luminoase, sanatoase si eficiente energetic pentru munca, pentru joaca si pentru relaxare. In caz ca ai nevoie ca sa-ti transformi un vis in realitate, descarca si testeaza aplicatia MyDaylight VELUX pentru inspiratie si ajutor suplimentar din AppStore sau Google Play, o aplicatie de real ajutor in configurarea si proiectarea ferestrelor de mansarda. 




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro