Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Te simti precum doi intr-unul ?

Traim intr-un ritm alert. Mancam cand putem si pe unde apucam. Niciodata nu reusim ca sa tinem un regim alimentar corect. Mancam, majoritatea dintre noi, produse procesate si ultra procesate. Mancare de fast food sau semi preparata. O mancare de la care avem pretentia ca sa ne asigure aportul de nutrienti si vitamine de care corpul nostru are atata nevoie ca sa functioneze normal si sa fim sanatosi. Din pacate, cruda realitate este ca mancam cat se poate de prost si nu cred ca exista un singur om fara deficiente si carente de vitamine. Cu un asemenea regim de viata, n-ar mai trebui sa ne mire faptul ca avem simptome si senzatii de oboseala cronica, de scadere a capacitatii de concentrare si a memoriei, senzatii de amorteala, furnicaturi la nivelul mainilor sau picioarelor, dar si situatii in care poti intampina dificultate la mers. Toate aceste simptome sunt cauzate de lipsa vitaminei B12 din organism. 

Vitamina B12

Vitamina B12 este o vitamina hidrosolubila, esentiala pentru organism. Vitamina B12 nu poate fi sintetizata de catre organism si, de aceea, este nevoie de un aport extern de produse care contin vitamina B12. Vitamina B12 se gaseste aproape exclusiv in alimente de origine animala, cum ar fi pestele, fructele de mare, carnea, ouale sau produsele lactate. 

O dieta alimentara variata reprezinta o conditie esentiala pentru asigurarea unui nivel optim de vitamina B12 in corp. Totusi, in majoritatea cazurilor, suferim de deficienta de vitamina B12, iar cateva cauze principale sunt: 
  • Persoanele vegetariene sau vegane sunt cele mai expuse la riscul de a nu beneficia de un aport alimentar zilnic optim de vitamina B12. 
  • Procesarea excesiva a produselor din carne sau din lapte face ca vitamina B12 din aceste preparate sa fie mult diminuata. 
  • Exista cazuri speciale in care este nevoie de un consum suplimentar de vitamina B12. Este cazul gravidelor si al persoanelor in varsta. 
  • Absorbtia scazuta de vitamina B12 poate fi cauzata de factori ce tin de organism: reducerea formarii de factor intrinsec sau un nivel scazut de acid gastric. 
  • Utilizarea de medicamente pentru o perioada indelungata, cum sunt clorhidratul de metformina sau inhibitorii de pompa de protoni, poate cauza un nivel scazut de vitamina B12. 
B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital

In concluzie, daca ai asemenea simptome sau senzatii ca cele enumerate mai sus, inseamna ca ai deficienta de vitamina B12 in organism. Remediul pentru deficienta de vitamina B12 este „B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital” un supliment alimentar cu vitamina B12. Acesta ajuta in cazul senzatiei de extenuare, reduce oboseala inexplicabila si imbunatateste calitatea somnului. In plus, alunga starile de neliniste si iti readuce bucuria de a trai. Producatorul suplimentului B12 Vital este WORWAG Pharma, o companie germana care si-a construit de-a lungul timpului un renume excelent. Produsul B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital se gaseste in principalele lanturi de farmacii din tara.





surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro