Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Arcuri lamelare

Frecvent utilizate in sistemele de suspensie ale vehiculelor 4WD, vehicule comerciale usoare, pick-upuri si unele autoturisme, arcurile lamelare raman o componenta importanta de suspensie si o oportunitate pe piata profitabila a pieselor de schimb.

Gama de arcuri lamelare Lesjafors dispune de peste 200 de repere, care acopera mai mult de 70 de modele diferite si o face una dintre colectiile cele mai cuprinzatoare din Europa.

Un arc lamelar este format din una sau mai multe bare plate din otel, stivuite una peste cealalta si formate intr-un arc de cerc. Zona centrala a arcului preia sarcina osiei, in timp ce un capat al arcului este atasat direct la sasiu cu ajutorul unui ac, iar celalalt capat printr-o veriga, permitand arcului lamelar sa se extinda in lungime cand este incarcat, devenind plat si lung.

Un avantaj al arcurilor lamelare fata de arcurile elicoidale este capacitatea acestora de a raspandi sarcina, mult mai extins pe sasiul vehiculului. Acest lucru este deosebit de util pentru vehiculele grele, acest lucru reflectandu-se in cresterea capacitatii de incarcare a arcului, daca este necesar, prin introducerea barelor suplimentare in proiectarea acestuia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro