Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce fac si ce nu fac amortizoarele uzate ?

Exista doua dezavantaje majore atunci cand amortizoarele sau telescoapele se uzează. In primul rand, abilitatea amortizorului de a rezista la miscarea rotilor si a corpului masinii se diminueaza, devenind astfel dificil a putea controla vehiculul. Toate acestea devin evidente cand distantele de franare rapida cresc, iar soferul trebuie sa compenseze pentru aceste conditii, cum ar fi balansul masinii si picajul. In al doilea rand, uzura crescuta la orice alte componente legate de vehicul. Din moment ce miscarea de suspensie devine mai pronuntata, ca urmare a uzurii amortizoarelor, fiecare parte atasata este supusa la uzuri suplimentare si pot duce la defectiunea premature a componentelor. Arcurile suspensiei, bratele de sprijin, bucsele, articulatiile si alinierea rotilor toate sufera. Asta se traduce printr-o viata mai scurta a vehiculului, mai putina satisfactie la conducerea vehiculului si cheltuielile de reparatii suplimentare.

Amortizoarele uzate permit o miscare mai ampla in sus si in jos a anvelopelor. Cand anvelopa se balanseaza in sus, contactul cu banda de rulare disponibila pe asfalt, scade. Daca anvelopa nu are aderenta potrivita, veti experimenta pierderi de tractiune. Virajele, accelerarea si oprirea pot deveni o problema. In plus, atunci cand adaugati conditii meteorologice de umezeala sau alunecare ... ei bine va puteti imagina problemele pe care un sofer le poate avea.

Cel mai bun mod de a vorbi despre conditiile de control ale miscarii vehiculului dumneavoastra este de a va arata cateva exemple. De fapt, toate vehiculele experimenteaza aceste miscari sau conditii la un anumit grad. Totusi, atunci cand apare mai multa uzura, fiecare dintre cele din urma devine o preocupare de control sau de siguranta. KYB a dezvoltat un sistem de calculare care poate fi utilizat pentru a discuta diferite stadii de uzura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro