Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Calitatea DRI

Calitatea inseamna totul pentru noi, motiv pentru care toate produsele DRI sunt intotdeauna testate individual pentru a satisface standardele OE. Mai mult decat atat, productia este certificata conform ISO 9001:2008 si 14001:2004 fiind supusa unor teste de durabilitate electrice si mecanice cuprinzatoare - precum si unui control vizual 100 %. Dupa separarea completa, toate piesele sunt masurate si verificate. 

Piesele intacte sunt curatate, lacuite, galvanizate si orice piesa defecta este inlocuita de alta noua sau reconditionata. Toate acestea sunt sustinute de o garantie completa, de doi ani, la toate produsele. Pentru a asigura o instalare rapida si usoara, toate unitatile noastre sunt insotite de conectori. Suntem axati pe imbunatatirea continua a calitatii si a eficientei, prin urmare, se lucreaza continuu la mentinerea si imbunatatirea standardelor DRI.

Caracteristica unica a produselor DRI este calitatea componentelor, care este comparabilă cu cele de calitate OEM si care se vand la un pret competitiv.

Produsele DRI se recomanda pentru ca:
  • au certificare ISO 9001:2008 si 14001:2004
  • sunt controlate vizual de 100 % la toate componentele
  • au garantie de doi ani la toate produsele
  • se pot instala rapid si usor


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro