Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Tratamente traditionale sau solutii moderne?

De curand a inceput scoala. Nu stiu altii cum sunt, dar, eu imi aduc aminte de fiecare inceput de an scolar cu emotie. Emotii pe care le retraiesc de fiecare data in septembrie. Pe langa emotii mi-a ramas adanc intiparit in minte mirosul din clasa. Un miros greu de petrol care iti intra in haine si prin toti porii. Inca n-am inteles de ce era atata nevoie ca parchetul din clasa sa fie imbibat in petrol. Imi aduc aminte ca de fiecare data, cam la o saptamana sau doua dupa ce incepea scoala, aveam inspectie sanitara in care eram controlati printre altele si de paduchi. Stiam de fiecare data care sunt colegii identificati cu oua de paduchi sau paduchi de cap, pentru ca erau imediat trimisi acasa de catre invatatoare. Lipseau o zi sau doua de la scoala apoi apareau din nou tunsi la zero sau foarte scurt, emanand un miros greu de petrol. Oricat se incerca musamalizarea si protectia elevilor identificati cu paduchi de cap, aparitia lor din nou la scoala tunsi la zero, mirosind a petrol ori gaz, erau semne pentru ceilalti elevi de a-i sacai si necaji. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de afectati si stigmatizati puteau sa fie acei elevi. Chiar daca metodele traditionale te scapa, intr-un final, de contaminare intr-un timp relativ scurt, foarte greu scapa copilul de rautatea colegilor si de stigmatul „paduchios”.

Paranix


Intr-adevar contaminarea cu paduchi de cap este un subiect inca tabu in societatea si scoala romaneasca. Contaminarea nu tine neaparat de lipsa de igiena a copilului, el se poate contamina foarte usor afara, la joaca. Chiar daca traim in era medicinei moderne si a internetului, majoritatea romanilor, inca sunt adanc ancorati in trecut si prefera sa apeleze la metode traditionale de tratament. Mie, personal, imi este greu sa mai accept metode traditionale, metode pe care le foloseau stramosii nostri acum 100 de ani cand nu aveai la indemana tratamente moderne mult mai eficiente de eradicare a paduchilor intr-un mod confortabil si convenabil. 



Spre exemplu, cel mai eficient tratament impotriva paduchilor de cap la momentul actual este Paranix. Paranix ofera solutii superioare pentru detectarea, preventia si tratamentul impotriva paduchilor de cap, cu o eficienta de 100%. In plus, poti beneficia de sfaturi practice si instrumente utile pentru tratarea paduchilor de cap si minimizarea (re)infestarii. In Romania, Paranix este prezent sub forma mai multor solutii si produse pentru detecare (Paranix Gel Pentru Detectarea Paduchilor de Cap), preventie (Paranix Spray pentru Preventie) si tratament, sub forma de sampon (Paranix Lotiune Sensitive si Paranix Sampon) si spray (Paranix Spray Tratament), toate cu o eficienta maxima impotriva paduchilor de cap.

In concluzie, in cazul infestarii cu paduchi de cap, recomand solutiile si produsele Paranix, in locul metodelor traditionale. Paranix este cel mai modern si eficient produs de tratare a paduchilor de cap in cel mai confortabil si convenabil mod posibil de pe piata din Romania. Un produs ce se poate achizitiona din farmacii. In caz de infestare cu paduchi de cap, foloseste produsele Paranix si scuteste-ti copilul de rautatea colegilor si de stigmatul „paduchios”. Fa-o pentru copilul tau!




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro