Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Stergatoarele Hella

In calitate de partener al celor mai cunoscuti producatori europeni de autovehicule, HELLA a dezvoltat componente si sisteme de calitate pentru industria de automobile, inca din anul 1899, si este unul dintre cei mai mari furnizori de piese si accesorii pentru autovehicule la nivel mondial.

Stergatoare auto

Cu o gama larga de produse de inalta calitate, accesorii, cum ar fi luminile auxiliare, claxoane, lampi si stergatoare, HELLA ofera o contributie valoroasa la siguranta traficului rutier. Fiecare produs HELLA combina cea mai buna calitate cu cea mai buna performanta, garantat!

Capodopere negre si subtiri

Stergatoarele sunt mici capodopere tehnice. Pe parcursul duratei lor de viata, acestea, sterg mii de litri de apa de pe parbriz. Ele pot face fata in caz de ceata, zapada, gheata, insecte si apa murdara provenita de la vehiculul din fata. Acestea sunt motive bune pentru a alege stergatoarele HELLA, atunci cand este necesara inlocuirea. Oricat de mici ar parea, contributia lor la siguranta traficului rutier este considerabila.

Simte diferenta - cu stergatoarele HELLA

Stratul de grafit reduce semnificativ frecarea in zonele de contact intre stergatoare si parbriz. Rezultatul: operarea silentioasa si o durata de viata mai lunga.

Fara articulatii

Lamelele plate ale stergatoarelor, au fost optimizate si dezvoltate special, pentru a asigura distributia fortei de apasare in mod egal, in fiecare punct de pe parbriz. Acest lucru garanteaza stergerea perfecta. Presiunea egala la contactul cu parbrizul, ajuta la evitarea uzurii premature si garanteaza o mai mare vizibilitate. Datorita fluxului si geometriei optimizate, zgomotul produs de vant este redus la minimum.

Stergatorul potrivit pentru fiecare model !

Stergatoarele plate pot fi montate la modele noi de serie si, de asemenea, la modele de vehicule mai vechi. Adaptorul potrivit este inclus in ambalaj, in functie de bratul stergatorului. Gama de stergatoare de parbriz este oferita in pachete unice, cu lungimi ale lamelelor cuprinse intre 340-700 mm. Aceasta inseamna ca, fiecare client are posibilitatea de a schimba doar un singur stergator de parbriz, daca este necesar. Pachetele sunt specifice pentru vehiculele selectate. Acest lucru inseamna ca pe piata auto, acoperirea ajunge pana la 94 %.

Beneficiile stergatoarelor plate:
- potrivire perfecta, ceea ce permite performanta ridicata
- conectare perfecta
- lamele plate cu unghi de abatere a vantului
- retehnologizare pentru vehicule cat mai vechi posibile si preturi speciale


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro