Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Solutia corecta de fiecare data

Becuri xenon

Avantajele becurilor xenon:
  • distributia larga si luminoasa a luminii
  • design modern
  • consum redus de energie
  • temperatura ridicata pentru lumina mai alba
  • distributia omogena a luminii (aproape fara umbre)
  • rezistenta la vibratii

Performanta noilor becuri Hella Xenon

Noile becuri HELLA XENON +30 imbina design-ul si performanta optima. Cu o temperatura ce ajunge pana la 5000 grade Kelvin, ele sunt similare luminilor pe timp de zi cu LED-uri extrem de albe, frecvent intalnite la vehiculele moderne, si ofera iluminare maxima si vizibilitate similara cu lumina zilei.

Comparatia surselor de lumina

Bec xenon D2R - deoarece acestea sunt umplute cu gaz xenon, becurile cu descarcare de intensitate ridicata sunt, de asemenea, cunoscute sub denumirea de becuri cu xenon. Un balast genereaza o tensiune mare, care produce o descarcare electrica de gaz in camera de descarcare – creand un arc foarte luminos. O lampa HID are o eficienta de aproximativ 3,5 ori mai mare decat un bec halogen.

Bec halogen H4 - becurile cu halogen sunt de fapt surse termice, care transforma energia caldurii in lumina. Cand sunt aprinse, filamentul incepe sa straluceasca, astfel ele genereaza lumina. Un bec halogen standard are o eficienta de aproximativ 8%. Aproximativ 92% din energia se pierde ca radiatie de caldura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro