Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Natura detine cheia sanatatii omului

Starea de sanatate este starea naturala a omului. Pe parcursul vietii, datorita factorilor de mediu, a virusilor, bacteriilor si alergenilor, dar si a alimentatiei dezechilibrate, starea noastra de sanatate si sistemul nostru imunitar au de suferit. In situatii dificile cand organismul nostru este pus la grea incercare, avem nevoie de produse 100% naturale cu ajutorul carora, organismul nostru isi poate regasi echilibrul si redobandi sanatatea. Inca din cele mai vechi timpuri omul a descoperit ca plantele medicinale fac adevarate minuni in mentinerea sanatatii si in echilibrul organismului.

15 ani cu Dacia Plant
Din anul 2002 a luat fiinta langa Brasov, compania Dacia Plant, un producator local de suplimente alimentare naturale 100%, fara aditivi, coloranti sau conservanti. Prin urmare, cei de la Dacia Plant au inteles ca suplimentele de calitate pot fi facute doar din ingredientele cele mai bune si la standardele tehnologice cele mai inalte. In urma cercetarilor continue a compozitiei unice a fiecarei plante si a modului in care substantele active actioneaza sinergic in obtinerea efectelor pozitive asupra sanatatii, Dacia Plant, creeaza produse naturale, complete, perfect adaptate organismului uman.



Iata avantajele produselor Dacia Plant:

- sunt concepute, testate si produse in Romania 

- sunt 100% naturale, fara conservanti, coloranti sau indulcitori chimici 

- fara reactii adverse 

- substantele naturale din compozitie sunt cercetate si testate stiintific 

- ajuta organismul sa se reechilibreze rapid si sa revina la o stare corecta de functionare 

- contin cantitati optime de substante active pentru un efect imediat si de durata 

- contin plante culese si pastrate in conditii de maxima siguranta si extracte standardizate 

- sunt bazate pe retete complexe create de specialisti in fitoterapie 

- sunt structurate in branduri dedicate diferitelor categorii de persoane, pentru o alegere corecta si rapida



In concluzie, produsele Dacia Plant sunt create dupa retete originale si sunt adaptate perfect stilului modern de viata. Acestea concentreaza esenta naturii in produse inovatoare, special create pentru oameni. In plus, anul acesta Dacia Plant implineste 15 ani de activitate, prilej cu care organizeaza in data de 2 iulie un concert ce va avea loc in Piata Sfatului din Brasov, iar printre artistii care urca pe scena este trupa Phoenix. Dar pana la marele eveniment puteti participa la concursul I Love Dacia Plant. Unde poti castiga un weekend pentru 2 persoane la Brasov, la concertul aniversar Dacia Plant #15ani sau unul din cele 14 pachete aniversare cu produse Dacia Plant, in valoare de 100 lei fiecare.



surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro