Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ghidat pe drumul cel mai bun

Capete de bara

Transferarea miscarilor de directie catre roti are cerinte ridicate asupra componentelor respective din sistem. Pentru a exclude orice riscuri inutile, RUVILLE ofera capete de bara si articulatii axiale la calitate OEM. Evaluarile de conformitate OEM sunt deosebit de importante pentru a preveni sarcinile excesive pe partile periferice. Aceste evaluari asigura manipulare uniforma si siguranta maxima in functionare.

Bucsa de metal /cauciuc

Numarul mare de brate de suspensie si brate de ghidaj in structurile curente de sasiu a crescut numarul pieselor de cauciuc / metal. Ele sunt ajustate individual in functie de vibratiile motorului respectiv in combinatie cu caroseria masinii si aduc o contributie cruciala la confortul in conducere. Fiecare piesă Ruville ofera durabilitate mare si contribuie la siguranta la volan.

Kituri motor si sasiu

Kiturile Ruville complete pentru motor si sasiu sunt perfect coordonate - si contin toate accesoriile necesare pentru reparatii, cum ar fi suruburi, piulite sau lubrifianti. Solutiile de reparatii Ruville ofera, astfel, un numar mare de avantaje in termeni de instalare si service.

Ruville indeplineste cele mai inalte standarde de inginerie germana. Indiferent daca achizitionezi Ruville direct de la producator sau de la parteneri, fiecare produs care poarta sigiliul de calitate a trecut printr-un proces lung si intensiv de testare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro