Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum ar trebui sa fie intretinuta o piscina ideala ?

In zilele reci si umede asteptam cu totii caldura verii. Cand vara se instaleaza in drepturi, cu zile canicular, nu stim cum sa ne racorim. In zilele caniculare de vara piscinele atrag ca un magnet. Fie ca sunt piscine publice sau private poti afla tot ce te intereseaza daca-ti intrebi cunoscutii sau prietenii. Fiecare a fost la piscina si iti poate spune o opinie. Astfel, in functie de opinii poti alege piscina cea mai intretinuta si curata pentru tine. Oricum privim lucrurile o piscina trebuie intretinuta si igienizata periodic. Cu cat piscina este mai curata si intretinuta cu atat atragi mai multi clienti si conditiile igienice sunt mai bune. 

Piscina ideala
Am patit de multe ori sa merg la cate o piscina in a carei apa iti era de-a dreptul teama ca sa intri. In astfel de cazuri, te intrebi cum de sunt administratorii atat de nepasatori si cum de exista atatia curajosi care intra fara frica intr-o asemenea piscina. In timpul verii unele piscine devin adevarate focare de infectie din cauza intretinerii precare si a administrarii deficitare ori, pur si simplu, din cauza lacomiei unor proprietari. O piscina, fie ca e publica sau privata, necesita niste costuri de intretinere. In functie de tipul piscinei poti alege sistemul de tratare si curatare a apei. 

Poolmanager 5
O piscina ideala ar trebui sa arate impecabil, cu o apa curata, igienizata si tratata corespunzator. Consider ca un sistem de tratare automat este o alegere ideala pentru a-ti pastra piscina in conditii optime de functionare, fara prea multe batai de cap. Dintre sistemele de tratare automate cred ca cel mai ingenios este POOLMANAGER 5 OXIGEN ACTIV, un sistem care isi depaseste competitorii din aceeasi categorie. Pompele functioneaza mai precis si mai silentios. Combinate cu masuratorile exacte si controlul exercitat de Pool Manager acestea fac sistemul sa fie sigur si de incredere. Usurinta cu care se poate utiliza si programa sistemul printr-un simplu „touch”, un meniu clar si structurat, fac din acest produs varful de gama. In functie de setari si de substanta activa: clor, brom sau oxigen activ acesta se poate programa si folosi in deplina siguranta fara a da erori.

In concluzie, daca ai o piscina in proprietate sau in administrare ar fi bine sa te pregatesti pentru sezonul estival si sa investesti intr-un sistem de tratare automat. O investitie de viitor pe care o poti amortiza intr-o jumatate de sezon. Cu un sistem de tratare automat iti poti transforma piscina intr-o piscina ideala, intr-un adevarat magnet in zilele toride de vara.


surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro