Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

YO sirop de fructe - un sarbatorit dulce si bun

Aniversarile sunt cele mai fericite momente din viata oamenilor. Fiecare aniversare ne aduce zambetul pe buze, ne umple de optimism si ne ofera aripi spre a atinge cele mai inalte idealuri. Sarbatorim aniversarile impreuna cu familia si prietenii, cu torturi, sampanie, focuri de artificii, chefuri, muzica si voie buna. Dar cand vine vorba despre aniversarea de 60 de ani a unui brand, totul se schimba. Intr-o economie de piata „60 de ani” inseamna foarte mult. Inseamna o afacere, serioasa, durabila, dusa de 3 generatii, timp in care si-a respectat clientii si le-a oferit cele mai bune si aromate produse. Pentru un brand ca „YO sirop de fructe”, 60 de ani reprezinta un cumul de experiente in urma carora a invatat, s-a dezvoltat, s-a perfectionat si ne-a daruit ce este mai bun si mai bun din fructe - un sirop de fructe minunat si atat de popular. 

YO sarbatoreste 60 de ani

Originar din Austria, siropul de fructe YO, este prezent in Romania in 11 arome (coacaze negre, coacaze rosii, zmeura, soc, capsuni, fructe de padure, lamaie, cirese, mar si plante aromatice sau diverse combinatii multivitamin) si se poate achizitiona din marile lanturi de super-marketuri (Kaufland, Cora, Carrefour, Billa, Selgros sau Auchan). In plus, siropul de fructe YO este imbuteliat in sticle pet transparente prevazute cu dopuri unice, antipicurare ce previn murdarirea recipientului. 

Dupa ce am facut cunostinta cu brandul aniversar, provocarea vine prin campania aniversara „60 de ani de experiente” ce ne indeamna sa ne punem intr-un pahar un sirop de fructe YO cu apa minerala si sa ne lasam purtati de gustul copilariei. Apoi sa asternem pe o bucata de hartie toate idealurile pe care dorim sa le indeplinim pana la varsta de 60 de ani si sa pastram hartia intr-o cutie de amintiri, intr-o sticluta cu mesaje sau intr-o carte. Astfel toate aceste idealuri pot deveni cateva dintre obiectivele noastre pe termen lung.

Zi de zi cu YO

Provocarea YO mi se pare interesanta si chiar foarte motivationala. Daca ar fi sa-mi astern 5 idealuri sau obiective de atins pana la varsta de 60 de ani mi-ar fi un pic greu, pentru ca nu m-as putea decide ce anume sa pun pe lista si ce sa tai de pe lista. Primul meu obiectiv ar fi sa fiu sanatos si in putere, pana si mult dupa, varsta de 60 de ani. Cand voi aniversa 60 de ani sa pot sa o fac in compania siropurilor de fructe YO pe masa festiva. Sper ca siropurile de fructe YO sa aiba viata lunga in continuare si sa se bucure de gustul lor intens de fructe si generatiile viitoare. 

Al doilea obiectiv de atins pana la 60 de ani ar fi ca sa calatoresc cat mai mult, sa ajung pe celelalte 5 continente si sa reusesc sa vizitez mai mult de jumatate din tarile lumii. Sa experimentez si sa cunosc culturi, traditii si obiceiuri noi, sa degust preparate din bucataria internationala ca sa am ce povesti nepoteilor la un pahar de sirop de fructe YO cu apa minerala.

Cei mici il adora

Un al treilea obiectiv ar fi sa-mi asigur pana la varsta de 60 de ani o batranete linistita, lipsita de griji pe care sa o dedic nepotilor si cititului. Imi doresc sa fiu activ si in deplinatatea tuturor facultatilor mintale ca sa ma pot implica in educarea si dezvoltarea intelectuala a nepoteilor. Imi doresc sa fiu acel bunic care sa reprezinte un exemplu de viata demn de urmat, asemenea povestii de succes a siropului de fructe YO ce ne incanta cu aroma si savoare, in fiecare zi.

Al patrulea obiectiv ar fi sa gasesc o reteta de business de succes pe care sa o pun in practica, sa o las mostenire generatiilor viitoare si candva, de undeva de sus, sa asist la aniversarea a „60 de ani de experiente” la fel cum sunt martor la aniversarea de 60 de ani a siropului de fructe YO. Ultimul obiectiv ar fi sa gasesc o reteta de business in mediul online care sa se bucure de succes si sa depaseasca cu brio aniversarea de 60 de ani, la fel cum a depasit siropul de fructe YO, aceasta bariera psihologica.

60 de ani de aroma si savoare

In concluzie, o sa mizez pe punctele mele forte si determinare, ca sa-mi ating obiectivele pe termen lung pana la varsta de 60 de ani si sper sa ma pot bucura si dupa aceasta data de siropurile de fructe YO, care de 60 de ani ne ofera cele mai dulci si optimiste momente ale zilei. 

In ceas aniversar, cu ce sirop de fructe YO sarbatoresti? 

Care ar fi cele 5 obiective pe termen lung, pe care doresti sa le atingi pana la varsta de 60 de ani?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro