Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Testul de sarcina - inca un subiect TABU la romani

Intr-o societate post decembrista in care natalitatea a ajuns la un nivel alarmant de scazut o campanie de promovare a natalitatii este cat se poate de bine venita. Statisticile cu privire la natalitate in Romania sunt de-a dreptul ingrijoratoare, populatia scade de la generatie la generatie producand probleme economice si sociale care vin la pachet cu acest fenomen. In plus, politicienii romani nu au pus incurajarea natalitatii pe un plan prioritar, legislatia in acest sens avand carente destul de mari. 

Test de sarcina Barza Ultrasensibil
Apreciez si promovez Testul de sarcina Barza Ultrasensibil, un produs relativ nou in Romania. Noul produs conform cu prospectul de utilizare este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, in orice moment al zilei. Functionarea testului este destul de simpla. Testul contine reactivi specifici care detecteaza chiar si un nivel foarte scazut de hCG (10 MIU/ml) in urina. Atunci cand urina intra in contact cu reactivul benzii de testare, apare o linie in zona de control (C) daca nu esti insarcinata si doua linii, daca esti insarcinata. Cu ajutorul Testului de sarcina Barza Ultrasensibil poate fi depistata si sarcina extrauterina. In concluzie, este recomandat utilizarea noului produs pentru depistarea sarcinii. 


Cat priveste videoclipul de promovare a Testului Barza Ultrasensibil mi-a lasat un gust amar. Consider ca este un videoclip nereusit atat ca mesaj cat si ca realizare. Nu pot aprecia o campanie publicitara promovata printr-un videoclip in care este pocita limba romana. Efectiv ai impresia ca se adreseaza unor copii de gradinita si nu unor persoane adulte pregatite ca sa devina parinti responsabili. Linia melodica, dar mai ales versurile mi se par alese aiurea. In plus, abordarea cu acel „Lugu-Lugu” mi se pare chiar dezgustatoare. Personal, as renunta la serviciile agentiei de publicitate care a realizat reclama si as reface toata campania cu tinta spre femeile adulte, culte, care vor si pot sa-si asume atat o cariera cat si responsabilitati de parinte iubitor. Ca o concluzie dupa vizionarea videoclipului - in continuare testul de sarcina ramane un subiect TABU la romani, tratat in mod eronat sub forma de bascalie in loc sa fie tratat serios asa cum se face in alte tari civilizate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro