Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ryanair, alegerea perfecta pentru un city-break low cost

Traim intr-o societate in care timpul este atat de pretios si banul atat de greu de procurat. Muncim de dimineata pana seara, ne stresam cu diferite targete si statistici. Avem o viata agitata si foarte greu reusim ca sa ne relaxam in putinele zile libere. Din proprie experienta am constatat ca atunci cand nu iti planifici cum sa-ti petreci timpul in zilele libere acestea se scurg, subtil, fara ca sa faci nimic. Din acest motiv de fiecare data cand am la zispozitie un weekend prelungit prefer sa fac o calatorie in loc sa raman acasa si sa nu fac nimic. Chiar daca pentru unii dintre noi a calatori vine la pachet cu multa oboseala, in ceea ce ma priveste, calatoriile ma relaxeaza si ma intorc acasa putin schimbat si cu multe amintiri. Pentru mine conteaza foarte mult amintirile si experientele inedite prin care iei contact cu traditiile si cultura locurilor vizitate.

Ryanair

Anul acesta, Sarbatoarea Nationala de 1 decembrie 2016, zi libera, cade in mijlocul saptamanii si poti face un artificiu ca sa ai la dispozitie un weekend prelungit pentru o calatorie memorabila. Perioada de 1 decembrie fiind in proximitatea sarbatorilor de iarna cand avem nevoie de un buget mai consistent, te obliga sa te multumesti cu un city break low cost undeva in tara sau in Europa. De mult timp am pe lista cu locuri de vazut, Irlanda. Daca pana acum era destul de anevoios ca sa ajungi in Irlanda, de cand Ryanair, operatorul de zbor low cost, a introdus zboruri directe Bucuresti-Dublin, totul a devenit mai accesibil. Nu mai trebuie sa zbori cu escale sau sa calatoresti zile intregi cu autocarul. 

Bucuresti - Dublin

N-am mai zburat pana acum cu Ryanair, dar pretul biletului si zborul direct sunt argumente solide ca sa aleg compania Ryanair. Tind sa dau crezare datelor statistice oferite de companie, din care aflam ca: „Ryanair este compania aeriana preferata de europeni, transportand peste 117 milioane de pasageri pe an. Peste 1800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze conecteaza 200 de destinatii din 33 de tari, cu o flota de 330 de aeronave noi Boeing 737 si cu o comanda pentru alte 350 de aeronave noi Boeing 737. Acestea vor aduce pentru clientii Ryanair tarife mai reduse si o crestere a traficului de pana la 180 de milioane de pasageri pe an pana in anul fiscal 2024. Ryanair are, in prezent, o echipa de peste 10.000 de profesionisti inalt calificati in aviatie, ce ofera punctualitatea nr. 1 din Europa si un record de siguranta de 31 de ani.”

Dublin - Bucuresti

Consider ca Irlanda este o destinatie de weekend prelungit perfecta. Am identificat un zbor ieftin pana in Dublin din 30 noiembrie cu intoarcere pe 5 decembrie, la pret foarte bun. Efectiv, am la dispozitie 4 zile intregi pentru a descoperi Dublinul si cateva locuri legendare din Irlanda. Ca si target de vizitat am alocat doua zile pentru Dublin, o zi pentru tinutul Connemara si o zi pentru traseul Dingle. O data rezervat zborul economic, identific si rezerv o cazare low cost la hosteluri si ma asigur ca am la dispozitie acces si un orar bun pentru transportul in comun, ca sa nu am surprize neplacute.

Doua bagaje de mana gratuite

Aleg sa vad Dublin pentru ca este un oras cosmopolit ce atrage anual milioane de turisti cu parcuri si gradini, frumos amenajate, adevarate oaze de verdeata si culoare. De vazut merita bifat: Castelul medieval construit in stilul anglo-normand si Catedrala Sfantului Patrick (apostolul Irlandei si cea mai mare catedrala de pe insula), Cladirea Parlamentului Irlandez, Oficiul Postal Irlandez, Colegiul din Dublin, Primaria Orasului, Cladirea celor Patru Instante, Banca Irlandei, Catedrala lui Hristos, Biserica Sfantului Michan, Biserica Sfantului George, Manastirea Sfanta Maria si Biserica Sfantului Werburgh, reprezinta cateva repere arhitectonice monumentale si capodopere grandioase de arhitectura religioasa ce pot fi vizitate intr-o vacanta ieftina in Dublin. N-as rata nici strada Henrietta, o strada pietonala in stil georgian, cu palate si cladiri vechi si piata Merrion. Nu o sa ratez fabrica si depozitul de bere Guiness in care poti admira exponatele din muzeu si poti afla istoria de 250 de ani a berii Guiness si Old Jameson Distillery cea mai mare si mai veche distilerie din Irlanda.

Ryanair Mobile App

Doresc sa vad cu ochii mei salbatica peninsula Connemara cu mlastinile, muntii, tarmurile si plajele sale nisipoase. Traseul porneste si se termina in oraselul Clifden unde poti face cunostinta cu spiritul irlandez in puburi si restaurantele cu specific traditional, in plus, poti vizita castelul Clifden. Traseul Dingle ma atrage in special prin colibele din piatra in forma de stup locuite de pustnici celti in evul mediu, asa numitele clochain. Traseul reprezinta de fapt o plimbare pe langa stanci si plaje, pe langa vechi ruine si catune pitoresti din sud-vestul salbatic al Irlandei. Traseul Dingle este presarat cu atractii turistice printre care merita vazut castelul Minard, oratoriul Sfantul Gallarus sau poti participa la un caleigh (o serata de muzica si dansuri traditionale irlandeze).

Ryanair

In concluzie, trebuie sa recunosc ca orice destinatie, inclusiv Dublin, este mult mai atractiva daca zbori ieftin si confortabil cu o cursa low cost Ryanair. Vremea in Irlanda este destul de capricioasa tot timpul anului si trebuie sa fii pregatit, hainele groase si impermeabile nu trebuie sa lipseasca din bagaje. Stim cu totii ca bagajele sunt o problema si de obicei trebuie sa platesti in plus pentru ele, dar nu este cazul daca zbori cu Ryanair, pentru ca poti calatori cu bagaje de mana gratuite. Ca sa nu ai surprize la imbarcare, iti poti face check in mobil direct din aplicatia mobila Ryanair, disponibila gratuit in AppStore si GooglePlay. Indiferent de destinatie, Ryanair ofera o alternativa de zbor sigura, confortabila si serviciile cele mai economice pentru un city-break european low cost. In plus, Ryanair ofera pasagerilor multiple facilitati ca: politica celor doua bagaje cabina gratuite la bord, reduceri pentru familii, check-in pe mobil, programul Always Getting Better, promotii periodice, noul interior al aeronavelor si divertisment la bord. Personal, am fost convins de oferta si facilitatile Ryanair, urmeaza sa le si testez intr-un weekend prelungit in Irlanda. 

Cum vi se par ofertele si serviciile Ryanair? Unde va doriti sa petreceti weekendul prelungit de 1 decembrie 2016?

Articol scris pentru SuperBlog 2016.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro